Hyatt Regency Thessaloniki: Το Oceana φέρνει την Ελλάδα στο πιάτο σου

Η διακεκριμένη σεφ Γιώτα Κουφαδάκη αναδεικνύει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στο εστιατόριο του Hyatt Regency Thessaloniki.

Oceana Απόστολος Αλτάνης Γιώτα Κουφαδάκη

Η Γιώτα Κουφαδάκη δεν είναι απλώς μαγείρισσα, αλλά μία κορυφαία εκπρόσωπος της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, που τώρα ανανεώνει το μενού του Oceana στο Hyatt Regency Thessaloniki. Η γνώση της και ο σεβασμός για την ιστορία της ελληνικής κουζίνας την έκανε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική γαστρονομική σκήνη. Οι αυθεντικές πρώτες ύλες με σύμμαχους το θυμάρι, το φασκόμηλο, την άγρια ρίγανη και την δική της ξεχωριστή τεχνική  δημιουργεί τα πιο νόστιμα πιάτα.

Η συνεργασία του καλοκαιριού, της αρχοντικής Γιώτας Κουφαδάκη με τον executive chef Απόστολο Αλτάνη, θα μετατρέψουν το Oceana σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, με σκοπό να σας κάνει να αγαπήσετε την Ελληνική παράδοση και τις Ελληνικές γεύσεις τόπου μας.

Απόστολος Αλτάνης Γιώτα Κουφαδάκη
Απόστολος Αλτάνης, Γιώτα Κουφαδάκη

Μπορείτε να απολαύσετε τα γευστικά πιάτα της στις 13 και 27 Ιουλίου, 17 και 31 Αυγούστου και 7 και 21 Σεπτεμβρίου, στο Hyatt Regency Thessaloniki: Ζυμωτό ψωμί με χόρτα εποχής, γαρίδες σαγανάκι με ντομάτα και φέτα, παϊδάκια πρόβεια με δενδρολίβανο, θυμάρι και λεμόνι, παραδοσιακός μουσακάς, μοσχαράκι με κολοκυθάκια, παστουρμαδόπιτα πικάντικη σε φύλλο κρούστας με κασέρι Σοχού, Κορμός κατσικίσιου τυριού με φιστίκι Αιγίνης, κράνμπερι και μαρμελάδα σελινόριζας. Και βέβαια οι διάσημοι καρπουζοκεφτέδες με άχνη και κανέλα, σουσαμόπιτα Χαλκιδικής με ντοντουρμά και κορμός σοκολάτας με παγωτό βανίλια.

Hyatt Regency Thessaloniki | 2310401411, 2310401295

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyatt Regency Thessaloniki, επισκεφθείτε το www.thessaloniki.regency.hyatt.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.