Hyatt Regency Thessaloniki: Το Oceana φέρνει την Ελλάδα στο πιάτο σου

Η διακεκριμένη σεφ Γιώτα Κουφαδάκη αναδεικνύει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στο εστιατόριο του Hyatt Regency Thessaloniki.

Oceana Απόστολος Αλτάνης Γιώτα Κουφαδάκη

Η Γιώτα Κουφαδάκη δεν είναι απλώς μαγείρισσα, αλλά μία κορυφαία εκπρόσωπος της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, που τώρα ανανεώνει το μενού του Oceana στο Hyatt Regency Thessaloniki. Η γνώση της και ο σεβασμός για την ιστορία της ελληνικής κουζίνας την έκανε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική γαστρονομική σκήνη. Οι αυθεντικές πρώτες ύλες με σύμμαχους το θυμάρι, το φασκόμηλο, την άγρια ρίγανη και την δική της ξεχωριστή τεχνική  δημιουργεί τα πιο νόστιμα πιάτα.

Η συνεργασία του καλοκαιριού, της αρχοντικής Γιώτας Κουφαδάκη με τον executive chef Απόστολο Αλτάνη, θα μετατρέψουν το Oceana σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, με σκοπό να σας κάνει να αγαπήσετε την Ελληνική παράδοση και τις Ελληνικές γεύσεις τόπου μας.

Απόστολος Αλτάνης Γιώτα Κουφαδάκη
Απόστολος Αλτάνης, Γιώτα Κουφαδάκη

Μπορείτε να απολαύσετε τα γευστικά πιάτα της στις 13 και 27 Ιουλίου, 17 και 31 Αυγούστου και 7 και 21 Σεπτεμβρίου, στο Hyatt Regency Thessaloniki: Ζυμωτό ψωμί με χόρτα εποχής, γαρίδες σαγανάκι με ντομάτα και φέτα, παϊδάκια πρόβεια με δενδρολίβανο, θυμάρι και λεμόνι, παραδοσιακός μουσακάς, μοσχαράκι με κολοκυθάκια, παστουρμαδόπιτα πικάντικη σε φύλλο κρούστας με κασέρι Σοχού, Κορμός κατσικίσιου τυριού με φιστίκι Αιγίνης, κράνμπερι και μαρμελάδα σελινόριζας. Και βέβαια οι διάσημοι καρπουζοκεφτέδες με άχνη και κανέλα, σουσαμόπιτα Χαλκιδικής με ντοντουρμά και κορμός σοκολάτας με παγωτό βανίλια.

Hyatt Regency Thessaloniki | 2310401411, 2310401295

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyatt Regency Thessaloniki, επισκεφθείτε το www.thessaloniki.regency.hyatt.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/05/2024

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.

Manu

Sui generis pop ντεκόρ σε μια γεωμετρία του μπλε και της γαλβανιζέ λαμαρίνας, αλλά δυστυχώς πολύ άνιση κουζίνα με καλά αλλά και πολύ μέτρια πιάτα, η οποία χρειάζεται ανασύνταξη.

Wine pairing στο "Amber Cellar Bar & Restaurant"

Οι λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού θα απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη και Στέλιου Μάκαρη με την εταιρεία Aiolos.

Ανακαλύπτοντας την Κεφαλονίτικη γαστρονομία στο "Makedonia Palace"

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.