"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Ο Ulas Tunc φέρνει το DB One στη Γλυφάδα

Το καλό κρέας έχει πάντοτε απήχηση στους πιο μερακλίδες foodies της πόλης και όχι μόνο σε αυτούς. Τα προσεγμένα στην εντέλεια μέρη με την κοσμοπολίτικη essence από την άλλη, κάνουν κλικ σε όλους. Ακριβώς αυτούς τους δύο κόσμους φιλοδοξεί να ενώσει το "DB One", που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ντεμπουτάρει στα εστιατορικά δρώμενα της Αθήνας στις αρχές του επόμενου Μαρτίου.

High end κρεατοφαγία από ένα έμπειρο connoisseur

Πρόκειται για ένα premium steak house που καταφθάνει στη Γλυφάδα, με τη σφραγίδα του Ulas Tunc (πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι). 

Ο Ulas Tunc στο DB One 1

Το συγκεκριμένο σποτ θα τοποθετήσει στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος την high end κρεατοφαγία, με τον σεφ Tunc να έχει τη γενική επιμέλεια του όλου concept, συντονίζοντας μία εκπαιδευμένη στο πεδίο της καρνιβορικής γαστρονομίας ομάδα.

> Διάβασε ακόμη: Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'

Στέγη του "DB One" θα είναι ένα ευρύχωρο και κομψά φροντισμένο εσωτερικό κοντά στην πλατεία Εσπερίδων, εκεί που η οδός Κύπρου συναντά την Ήρας και όπου μέχρι πρότινος έβρισκε κανείς την τρατορία "Pasta e Carne".

Ο επισκέπτης θα έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να επιλέγει το κρέας της αρεσκείας του από τις προθήκες και το ψυγείο (από τις δημοφιλέστερες ιαπωνικές ράτσες μέχρι τις διασημότερες του δυτικού κόσμου αλλά και κάποιες προτάσεις-έκπληξη), πριν αυτό "επεξεργαστεί" καταλλήλως από τους ανθρώπους της κουζίνας, με απώτερο στόχο να φτάσει στο τραπέζι στην καλύτερη δυνατή υφή και, ασφαλώς, γεύση.

Ο Ulas Tunc στο DB One 2

Πολύ μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στο κομμάτι του μπαρ, με τη λίστα των cocktails αλλά και την επιμέλεια της κάβας να φέρει μία σημαντική υπογραφή, ενώ focus θα υπάρξει και στο οινικό πεδίο, με μία πλούσια γκάμα ετικετών.

Περισσότερα προσεχώς.

> Διάβασε ακόμη: Τρώγοντας στο 'Ekiben Kitchen', χαζεύοντας στο 'Ikigai Μarket'

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/03/2023

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.

Ο Ερβέ Προνζάτο είναι πλέον fusion και ανοίγει ένα νέο street-φουντάδικο στα Πετράλωνα

Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, πολιτογραφημένος στη γαστρονομική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνει ενθουσιωδώς κοσμοπολίτης, λατρεύει το street food και ανοίγει στα Πετράλωνα το ψαγμένο street-φουντάδικο "Hawker".