Ένα "Egg-cellent" pop-up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Γιατί "ένα αυγό κάνει καλύτερο οποιοδήποτε φαγητό".

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ομελέτες, στραπατσάδες, αυγά μάτια στο τηγάνι ή σκραμπλ, βραστά αυγά σε μπέργκερ ή σε σάντουιτς όπως και αν επιλέξετε να τα φάτε, "ένα αυγό κάνει καλύτερο οποιοδήποτε φαγητό", όπως έλεγε και ο Anthony Bourdain. Στο επόμενο λοιπόν pop up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 20 Νοεμβρίου (11 π.μ-5 μ.μ) θα απολαύσετε τα αυγά σε κάθε νόστιμη εκδοχή τους. 

Η ομάδα του Impact Hub Athens προνόησε για τους egg lovers– τα αυγά εξάλλου είναι σταθερά η μανία των τελευταίων ετών-, και επιστρέφει με ένα ακόμα κυριακάτικο pop-up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, αυτή τη φορά με νέες γευστικές επιλογές γεμάτες αυγά. Επιχειρηματίες της εστίασης, foodies και chefs, δίνουν ραντεβού με επισκέπτες της Αγοράς και λάτρεις του street food, μια Κυριακή κάθε μήνα, για να προσφέρουν πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες. Αυτή την Κυριακή λοιπόν θα ξεκινήσετε το πρωινό σας με έναν ζεστό μονοποικιλιακό καφέ, vegan double peanut-choco cake, cheesecake πορτοκάλι, και muffins με μύρτιλο από το γειτονικό στέκι "Morning Sweetie". Εάν όμως φτάσετε έως εδώ μετά από ξενύχτι και πιθανό hangover, ένα πεινιρλί με αβγό, μπέικον και σιρόπι σφενδάμου, ή με vegan tοfu του Keenkies ή ένα μπριός με αυγά, παστράμι και σως του "Σπιτικού 1964", είναι αυτό που θα χρειαστείτε. Από το δεύτερο μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και την κολοκυθόσουπα με τζίντζερ.Αν ωστόσο προτιμάτε αμιγώς vegan επιλογές, στο "Τρείς Λαλούν" θα δοκιμάσετε παραλλαγές αγαπημένων κλασσικών πιάτων – burgers και pancakes στη vegan εκδοχή τους.

Pop up brunch
 

Αν πάλι θέλετε να μπείτε κατευθείαν στο...ψητό, προτείνουμε μια βόλτα από τον πάγκο του "Tarantino Burgers", όπου θα βρείτε τα ζουμερά philly steak sandwich και smoked beef brisket, αλλά και από τo "Pizza Dough" για αυθεντική ιταλική πίτσα σε ξυλόφουρνο. Ιδανικό ταίριασμα για τα τελευταία οι craft μπίρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co που θα τις βρείτε να πωλούνταν μαζί με το merch τους. Τέλος, οι λάτρεις της ethnic κουζίνας, δεν θα παραλείψετε τον πάγκο του "Bao Bao Athens" με τα αφράτα ψωμάκια bao στον ατμό σε διάφορες παραλλαγές και γεμίσεις ή το πικάντικο ινδικό street food του "Curry Express". Από το Pop-Up Brunch δεν θα μπορούσε να λείπει για άλλη μια φορά η Madame Ginger με το συλλεκτικό ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ, και έναν gingerπάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!