"Woman power": Άρωμα γυναίκας στην κουζίνα του "Hervé" για καλό σκοπό

Ο σεφ Hervé Pronzato παραδίδει τη σκυτάλη της κουζίνας του για μια βραδιά σε μια δυνατή πεντάδα γυναικών που θα περάσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα υπογράφοντας ένα μενού 11 σταδίων.

Herve

Το 2ο σε σειρά φιλανθρωπικό event που διοργανώνει το εστιατόριο "Hervé" πραγματοποιείται τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, με σκοπό τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής".

Διαβάστε Επίσης

Στο πλαίσιο του event, οι Ερασμία Μπαλάσκα (Marbella Gastro Bar), Ξένια Ξουλεή (Herve), Κρυσταλλία Καραγεώργου (Prosilio, Ζάκυνθος), Κωνσταντίνα Κασπαρίδου (Cantina, Σίφνος) και Μάρθα Ζήκα (Bostani, Σίφνος) θα συνεργαστούν δημιουργώντας ένα μενού γευσιγνωσίας 11 σταδίων αποκλειστικά για την εν λόγω βραδιά ενώ θα υπάρχουν και ειδικές επιλογές κρασιών που θα συνδυαστούν με τα πιάτα. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στο "Άλμα Ζωής". 

Herve Άλμα Ζωής

 

Τιμή μενού: €85, με κρασί + €25 | Για πληροφορίες του μενού και κρατήσεις: 2103471 332, 6936637873 ή μέσω του herve-restaurant.com

Περισσότερες πληροφορίες

Hervé

Τριών Ιεραρχών 170, Άνω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.