Κυριάκης-Pronzato μαγειρεύουν για καλό σκοπό στο "Hervé Restaurant"

Δύο εξαιρετικοί σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής συμπράττουν στην κουζίνα του εστιατορίου «Hervé» για μια βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον οργανισμό «EUROhope».

Κυριάκης-Pronzato

Τα δείπνα στα οποία οι μάγειρες βγαίνουν εκτός comfort zone, ως φιλοξενούμενοι σε κουζίνες συναδέλφων τους, επιφυλάσσουν συνήθως ευχάριστες γαστρονομικές εκπλήξεις, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για σεφ εστιατορίων υψηλών προδιαγραφών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Hervé Pronzato και Παύλος Κυριάκης, των χρυσοσκουφάτων "Hervé Restaurant" και "Zillers", που τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα συνδυάσουν στο "Hervé Restaurant" το μαγειρικό τους σκεπτικό και φίνο στυλ. Το μενού 14 σταδίων περιλαμβάνει πιάτα όπως σκουμπρί με nori, λακέρδα, μαρούλι, καπαρόφυλλα και κρεμμύδι σε ζύμωση, πάπια με κράκερ, κρασί πόρτο και miso και καλκάνι με μελιτζάνα, porcini και beurre blanc, τα οποία θα συνδυαστούν κατ' επιλογή με 5 ποτήρια κρασί.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον "EUROhope", τον οργανισμό καλαθοσφαιρικής αγωγής για νέους και νέες στο φάσμα του αυτισμού ενώ, όπως μας είπε ο Hervé Pronzato, αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς αντίστοιχου προφίλ εκδηλώσεων τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται εξ ολοκλήρου σε επιλεγμένους οργανισμούς. 

Κόστος μενού: 85 € | Wine Pairing: + 35 €

Περισσότερες πληροφορίες

Herve

Τριών Ιεραρχών 170, Άνω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/12/2025

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.