Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του «Beefbar Athens» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Beefbar Brunch

Το brunch του "BeefbarAthens" επιστρέφει από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, συστήνοντας ένα ανανεωμένο μενού με φρέσκες προτάσεις και δημιουργικούς συνδυασμούς υλικών.

Ξεκινώντας από τις 11.30 το πρωί και μέχρι νωρίς το απόγευμα, θα απολαύσετε το brunch στη νέα, lifestyle διάστασή του με comfort προτάσεις, ιδωμένες με διαφορετική ματιά. Για του λόγου το αληθές, στο μενού θα βρείτε σταθερά τα signature πιάτα του Beefy Brunch, όπως τα fish & chips bao buns ενώ ο πρωταγωνιστής των brunch, το αυγό, δηλώνει και εδώ "παρών" σε διάφορες παραλλαγές και συνδυασμούς -κατά βούληση- με εκλεπτυσμένα υλικά όπως χαβιάρι ή τρούφα. Όσο για το Weekend Roast, παραμένει, με διαφορετική επιλογή κρέατος κάθε εβδομάδα. Μια ακόμα νέα προσθήκη είναι τα αρτοσκευάσματα και κέικ, που θα φιγουράρουν σε έναν μπουφέ πλούσιο σε viennoiseries, προσδίδοντας πιο ντελικάτο ύφος στις επιλογές όπου κυρίαρχο στοιχείο είναι το κρέας.  

Beefbar Brunch

Η μπάρα συνοδεύει άψογα τις προτάσεις του μενού με ένα ξεχωριστό Bloody Mary Station, όπου το κλασικό cocktail παρουσιάζεται σε funky εκδοχές όπως το "ελληνικό" bloody mary με τσίπουρο αλλά και το "ιαπωνικό", με ginger και edamame. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τη φινέτσα ενός ποτηριού σαμπάνιας, live εμφανίσεις και DJsets που θα φιλοξενούνται κάθε Κυριακή με φόντο την εντυπωσιακή θέα στο Σαρωνικό.

Από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, από τις 11.30 π.μ (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 3.45 μ.μ) | Από το Νοέμβριο: Κάθε Σάββατο & Κυριακή από τις 11.30 π.μ (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 15.45 μ.μ) 

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
02/12/2022

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.