Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του «Beefbar Athens» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Beefbar Brunch

Το brunch του "BeefbarAthens" επιστρέφει από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, συστήνοντας ένα ανανεωμένο μενού με φρέσκες προτάσεις και δημιουργικούς συνδυασμούς υλικών.

Ξεκινώντας από τις 11.30 το πρωί και μέχρι νωρίς το απόγευμα, θα απολαύσετε το brunch στη νέα, lifestyle διάστασή του με comfort προτάσεις, ιδωμένες με διαφορετική ματιά. Για του λόγου το αληθές, στο μενού θα βρείτε σταθερά τα signature πιάτα του Beefy Brunch, όπως τα fish & chips bao buns ενώ ο πρωταγωνιστής των brunch, το αυγό, δηλώνει και εδώ "παρών" σε διάφορες παραλλαγές και συνδυασμούς -κατά βούληση- με εκλεπτυσμένα υλικά όπως χαβιάρι ή τρούφα. Όσο για το Weekend Roast, παραμένει, με διαφορετική επιλογή κρέατος κάθε εβδομάδα. Μια ακόμα νέα προσθήκη είναι τα αρτοσκευάσματα και κέικ, που θα φιγουράρουν σε έναν μπουφέ πλούσιο σε viennoiseries, προσδίδοντας πιο ντελικάτο ύφος στις επιλογές όπου κυρίαρχο στοιχείο είναι το κρέας.  

Beefbar Brunch

Η μπάρα συνοδεύει άψογα τις προτάσεις του μενού με ένα ξεχωριστό Bloody Mary Station, όπου το κλασικό cocktail παρουσιάζεται σε funky εκδοχές όπως το "ελληνικό" bloody mary με τσίπουρο αλλά και το "ιαπωνικό", με ginger και edamame. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τη φινέτσα ενός ποτηριού σαμπάνιας, live εμφανίσεις και DJsets που θα φιλοξενούνται κάθε Κυριακή με φόντο την εντυπωσιακή θέα στο Σαρωνικό.

Από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, από τις 11.30 π.μ (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 3.45 μ.μ) | Από το Νοέμβριο: Κάθε Σάββατο & Κυριακή από τις 11.30 π.μ (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 15.45 μ.μ) 

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Στέφανος Παπανικολάου νέος Executive Chef του 'St.George Lycabettus'

Ο νέος σεφ φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στους επισκέπτες του πολυβραβευμένου 'La Suite Lounge Rooftop', μέσα από το εκλεπτυσμένο μενού "Ελληνική Αρωματική Kουζίνα".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/12/2023

'Okra': New age ελληνική μπιστρονομία, με γαρνιτούρα Ακρόπολη

Το φρέσκο εστιατόριο στο Μοναστηράκι θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με τη θέα των αθηναϊκών φαβορί, πριν σε κερδίσει με την κουζίνα του.

Άλεξ Αγγελογιάννη, πώς νιώθεις ως National Chef of the Year στη Σκωτία;

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο Έλληνα σεφ που διέπρεψε στο σημαντικό διαγωνισμό του Craft Guild of Chefs.

Καλωσήρθες και πάλι "Kalua" στην Αθήνα

Έχοντας συνδέσει στο παρελθόν το όνομά του με την αθηναϊκή νύχτα, το "Kalua" επέστρεψε ως κεφάτο party restaurant στην κορυφή του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου "Nyx Esperia Palace".

To "Wild Poppies" μόλις ξεφύτρωσε στη Σταδίου

Το πιο καινούργιο bar restaurant της πόλης είναι βαμμένο στο ζωηρό κόκκινο της παπαρούνας και βαδίζει σε εξωτικά γευστικά μονοπάτια, με σεφ τον βραβευμένο Σπύρο Μαυροειδή. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Στο 'Beefbar Athens' για τα signature πιάτα του brand

Ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων μέσα από το Beefbar Experience Menu.

"Norte Wine Bar Restaurant": Από τους αμπελώνες του κόσμου στη γεύση της Μεσογείου

Mε παριζιάνικη αισθητική και cozy ατμόσφαιρα, το wine bar είναι σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.