Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του «Beefbar Athens» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Beefbar Brunch

Το brunch του "BeefbarAthens" επιστρέφει από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, συστήνοντας ένα ανανεωμένο μενού με φρέσκες προτάσεις και δημιουργικούς συνδυασμούς υλικών.

Ξεκινώντας από τις 11.30 το πρωί και μέχρι νωρίς το απόγευμα, θα απολαύσετε το brunch στη νέα, lifestyle διάστασή του με comfort προτάσεις, ιδωμένες με διαφορετική ματιά. Για του λόγου το αληθές, στο μενού θα βρείτε σταθερά τα signature πιάτα του Beefy Brunch, όπως τα fish & chips bao buns ενώ ο πρωταγωνιστής των brunch, το αυγό, δηλώνει και εδώ "παρών" σε διάφορες παραλλαγές και συνδυασμούς -κατά βούληση- με εκλεπτυσμένα υλικά όπως χαβιάρι ή τρούφα. Όσο για το Weekend Roast, παραμένει, με διαφορετική επιλογή κρέατος κάθε εβδομάδα. Μια ακόμα νέα προσθήκη είναι τα αρτοσκευάσματα και κέικ, που θα φιγουράρουν σε έναν μπουφέ πλούσιο σε viennoiseries, προσδίδοντας πιο ντελικάτο ύφος στις επιλογές όπου κυρίαρχο στοιχείο είναι το κρέας.  

Beefbar Brunch

Η μπάρα συνοδεύει άψογα τις προτάσεις του μενού με ένα ξεχωριστό Bloody Mary Station, όπου το κλασικό cocktail παρουσιάζεται σε funky εκδοχές όπως το "ελληνικό" bloody mary με τσίπουρο αλλά και το "ιαπωνικό", με ginger και edamame. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τη φινέτσα ενός ποτηριού σαμπάνιας, live εμφανίσεις και DJsets που θα φιλοξενούνται κάθε Κυριακή με φόντο την εντυπωσιακή θέα στο Σαρωνικό.

Από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, από τις 11.30 π.μ (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 3.45 μ.μ) | Από το Νοέμβριο: Κάθε Σάββατο & Κυριακή από τις 11.30 π.μ (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 15.45 μ.μ) 

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.