Γιάννης Μπαξεβάνης και Jerome Serres ξανά στο "Ark"

Μετά την επιτυχία του ανοιξιάτικου ραντεβού τους, οι δυο πολυβραβευμένοι σεφ επιστρέφουν στο κομψό στέκι της αθηναϊκής ριβιέρας για να φέρουν τη φινέτσα της γαλλοελληνικής τους συμμαχίας σε ένα four hand γαστρονομικό πενθήμερο από 22 έως 26 Αυγούστου.

Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα

Ένα εμβληματικό μαγειρικό δίδυμο θα ενώσει ξανά τις δυνάμεις του στην κουζίνα του Ark, φέρνοντας στο αγαπημένο spot των νοτίων προαστίων τη νοστιμιά της μακράς του φιλίας: ο τρεις φορές βραβευμένος με αστέρι Michelin, Jerome Serres και ο επί σειρά ετών τιμώμενος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και Χρυσό Σκούφο, Γιάννης Μπαξεβάνης, θα πλουτίσουν το γευστικό σύμπαν του Ark με ειδικά πιάτα ημέρας, από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου.

Γιάννης Μπαξεβάνης Ark

Για πέντε βράδια, οι δυο σεφ θα φέρουν στην κομψή σάλα του βραβευμένου εστιατορίου μια four hand γαστρονομική εμπειρία γεμάτη αυθορμητισμό και δημιουργικότητα, με την εκλεκτή πρώτη ύλη στο προσκήνιο και τη μαγειρική φαντασία να κρατά το πρώτο λόγο. Πιάτα όπως το σουφλέ κάβουρα - μπακαλιάρου, ή το γεμιστό μακαρόνι με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο φιλέτο είναι ενδεικτικά των γεύσεων που συνθέσει το μαγειρικό δίδυμο, ενώ ιδέες όπως το ταρτάκι λαχανικών με φιλέτο μπαρμπουνιού, ή η σαλάτα με κεράσια τουρσί, αφρό μυζήθρας και πεπόνι, αναμένεται να γεμίσουν το πενθήμερο με νοστιμιά.

Jerome Serres Ark

Κρατήσεις στο 2108948882

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.