''Porto Rico'': Παραδοσιακή νοστιμιά από τα παλιά

Tα ολόφρεσκα υλικά και η χειροποίητη ζύμη είναι εκείνα που συμβάλλουν στην δημιουργία μοναδικών γεύσεων.

Porto Rico

Όταν το "Porto Rico" άνοιξε τις πόρτες του, το 1973, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας στο Μαρούσι, ήταν η δεύτερη πιτσαρία σε όλη την Αθήνα. Από τότε, οι λαχταριστές μυρωδιές από την αφράτη πίτσα του, που παρασκευάζει με αναλλοίωτη τη συνταγή, δεν σταμάτησαν να αναστατώνουν γαστριμαργικά τους κατοίκους των βορείων προαστίων και όχι μόνο. Με διακόσμηση που μας ταξιδεύει σε χρόνια που όλα ήταν πιο απλά, στο "Porto Rico" γνωρίσαμε αυθεντικές γεύσεις πίτσας μέσα από τη σπέσιαλ Πόρτο Ρίκο, τη χωριάτικη ή την πικάντικη Βεζούβιος, όλες με χειροποίητη ζύμη και ολόφρεσκα υλικά.

Porto Rico

Ο κατάλογος (και η γευστική μας απόλαυση) απλώνεται και στα χειροποίητα καλτσόνε και πεϊνιρλί στην ιδανική εκδοχή τους, αφού μπορούμε να τα φτιάξουμε με τα υλικά της επιλογής μας. Από τη γευστική παράδοση του "Porto Rico" δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζυμαρικά, στα οποία επίσης μας προσφέρεται η επιλογή να τα επιλέξουμε φουρνιστά σε πήλινο. Μπολoνέζ με φρέσκο σπιτικό κιμά, φλογερή Αραμπιάτα, Porto Rico ή Καρμπονάρα, με το είδος του ζυμαρικού που επιθυμούμε, ό,τι κι αν επιλέξουμε, ο ουρανίσκος μας θα είναι ευγνώμων. Τα burgers και τα σνίτσελ ολοκληρώνουν το μενού για εκείνους που αντιστέκονται στα Italian classics, ενώ η υπηρεσία delivery μάς κρατά συντροφιά και στις βεγγέρες στο σπίτι.  
  

Περισσότερες πληροφορίες

Porto Rico

Βασ. Σοφίας 14, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.