Τα baos του "Tyler’s" αριβάρουν στην Ερμού

Η… «διαστημική μαϊμού» του Παγκρατίου προσγειώθηκε και στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από την Ερμού, συνδυάζοντας -όπως και το πρώτο της πόστο- τον ασιατικό εξωτισμό με την μητροπολιτική πολυσυλλεκτικότητα σε αχνιστά bao buns.

Tyler's

To νέο κατάστημα του Tyler’s στο κέντρο μόλις άνοιξε, και διοργανώνει ένα μοναδικό opening event. Μετά απο μόλις μερικούς μήνες στο Παγκράτι, τα "συμπαντικά" baos  του Παγκρατίου αριβάρουν και στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα απο την Ερμού επί της οδού Φωκίωνος 8. 

Baos, smashed burgers, εξωτερικός χώρος με καθίσματα και διερυμένο ωράριο (3 μ.μ -12 π.μ.) δίνουν τον τόνο στη νέα "Tyler’s" εμπειρία ενώ όσοι δεν τα δοκιμάσετε ακόμα, το αυριανό opening event είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Baos με 3€, ροζ cocktails και μουσική απο το hot duo Bolek & Lolek αλλά και 200 ροζ βραχιολάκια που θα σας δώσουν lifetime έκπτωση σε όλα τα "Tyler’s" καταστήματα είναι μερικοί ακόμα λόγοι για ένα πέρασμα το απόβραδο του Σαββάτου από την Ερμού. Σπεύσατε λοιπόν!

Tyler's Ermou, Φωκίωνος 8 | Opening Party: 23 /7, 5 μ.μ-9 μ.μ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/01/2023

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.

Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

"Choo-Lee": Ένα νέο ασιατικό εστιατόριο στο Γκάζι

Ο Μπεν Προβής επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας με το δικό του εστιατόριο.

Tasty Awards '23: Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Ήδη αγαπημένα του κοινού, μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'

Μία πρώτη γεύση από το ολόφρεσκο εστιατόριο των Άνω Πετραλώνων, υπό την καθοδήγηση του σεφ πατρόν από το Μπάρι.

Τρώγοντας στο 'Ekiben Kitchen', χαζεύοντας στο 'Ikigai Μarket'

Το πολυδιάστατο project του Άρη Βεζενέ ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας σαν τις ιαπωνικές κερασιές.