Οι σεφ του καλοκαιριού που νοστιμίζουν τις διακοπές μας

Από τη Σαντορίνη έως τις νέες αφίξεις της Κρήτης κι από τα θεαματικά στέκια της Μυκόνου έως τις εκπλήξεις του Ιονίου και την πάντα ζωηρή και νόστιμη Χαλκιδική, η καλοκαιρινή γαστρονομική βεντάλια της Ελλάδας νοστιμίζει τις διακοπές μας.

Eagles Resort Kamares Restaurant

Κλασικά φαβορί και νέες αφίξεις συνθέτουν το γευστικό παλμαρέ της ολοένα πιο δυναμικής γαστρονομικής σκηνής της χώρας, ξεδιπλώνοντας για άλλη μία χρονιά έναν συναρπαστικό χάρτη γεύσεων. Από την ανανεωμένη γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης έως τις νέες αφίξεις της Κρήτης κι από τα θεαματικά στέκια της Μυκόνου έως τις εκπλήξεις του Ιονίου και την πάντα ζωηρή και νόστιμη Χαλκιδική, η καλοκαιρινή γαστρονομική βεντάλια της Ελλάδας νοστιμίζει τις διακοπές μας με αναμνήσεις... μακράς επίγευσης. Στις σελίδες που ακολουθούν, παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο ξεχωριστά εστιατόρια του καλοκαιριού και ζητάμε από τους σεφ τους να μας μυήσουν στα μυστικά τους.

Δείτε το αφιέρωμα για τoυς σεφ του καλοκαιριού εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/12/2025

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.