''Coyoacan Playa'': Filosofia mexicana στην πιο upbeat αμμουδιά της Αττικής

Ένα ακόμα καλοκαίρι με άρωμα Λατινικής Αμερικής έρχεται στη Βάρκιζα.

Coyoacan

Εξωτικό place to be για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, το "Coyoacan Playa" κατεβαίνει και πάλι στην παραλία του Varkiza Resort, ξεδιπλώνοντας στο beach side σκηνικό του μια ολιστική πρόταση summer living, όπου η ανθρώπινη επαφή και η ζωηρή πνευματικότητα είναι το κύριο πιάτο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Κοσμοπολίτικα vibes, ταξιδιάρικα beats, εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και το διακοσμητικό άγγιγμα του Γιώργου Παντελούκα, αισθητό σε κάθε λεπτομέρεια, συνθέτουν ένα boho καταφύγιο εκεί που η θάλασσα χαϊδεύει την αμμουδιά της Βάρκιζας, για να μετατρέψουν το λατινοαμερικανικό σκηνικό του "Coyoacan Playa" σε μια πύλη απόδρασης.

Coyoacan

Απόδραση που έχει, φυσικά, τη δική της αυθεντική γεύση, με τον σεφ του "Coyoacan Playa" Δημήτρη Γεωργιάδη και την ομάδα του να συνθέτουν μια πολυσυλλεκτική βεντάλια πιάτων, με βάση τη Μεσόγειο και έντονες επιρροές από τη Λατινική Αμερική.

Coyoacan

Εξωτικά bites, όπως οι tostadas με γαρίδα, γκουακαμόλε, τσίλι και τραγανή κινόα, ή ανάλαφρα σνακ σαν τα δροσερά poke bowls και τα ζουμερά tacos δίνουν γεύση στο beach side, ενώ ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά γίνονται η βάση δημιουργιών όπως το σεβίτσε με γλυκοπατάτα, πίκλα αγγουριού, αβοκάντο, τραγανή κινόα και λέτσε μάνγκο, ή το χταπόδι σχάρας με κρέμα tomatillos, jalapeno και πίκλα κρεμμυδιού, στο κεντρικό lounge, που επιβλέπει την παραλία.

Coyoacan

Το Coyoacan feeling, όμως, δεν σταματά εκεί, αφού είναι συνυφασμένο με τα θεματικά parties που διοργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση, όπως τα "Desert Thursdays", που μεταμορφώνουν την παραλία σε σκηνικό βγαλμένο από τα lounge areas της ερήμου του Μαρακές, για γεύμα πλάι στο κύμα, κοκτέιλ δίπλα στη φωτιά και deep house ακούσματα από τον Jason Wasabi, ή τα "Lost Sundays", που μας καλούν να χαθούμε στο καλιφορνέζικο vibe τους, με πολύχρωμα prints, καλοκαιρινά outfits και μελωδίες house & latin afro house όλη μέρα.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.