To ''Chalet" είναι ένας παραδεισένιος κήπος στα βόρεια

Ο πολυχώρος που φέρνει σε αρμονία τις έννοιες του μπόχο και του μίνιμαλ είναι σημείο αναφοράς στην Πολιτεία.

396A9736

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αστικών παραθεριστών κατά την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου στην Αθήνα: Εκείνοι που επιλέγουν τη θάλασσα, αναζητώντας τη δροσιά στα παραλιακά της τοπόσημα, και αυτοί που θέλουν βουνό, αφού γνωρίζουν πώς να περάσουν καλά εκεί. Αν ανήκεις στους δεύτερους, τότε το "Chalet" στην Πολιτεία είναι σίγουρα το μέρος για σένα.

11

Σε μια μεγάλη έκταση και έναν πανέμορφα διαμορφωμένο, πολυεπίπεδο, χώρο όπου κυριαρχεί το ξύλο, το θελκτικό concept έχει all-day χαρακτήρα και ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία και ξέγνοιαστα – τόσο, που δύσκολα θα θέλεις να αποχωρήσεις. Η δράση εδώ ξεκινά από νωρίς το πρωί στο χώρο του ντεκ, με όλα όσα θα επιθυμούσε κανείς από ένα άψογα οργανωμένο all-day spot, ενώ το βράδυ, από την Πέμπτη έως την Κυριακή, μεταφέρεται στο κάτω κομμάτι και τον καταπράσινο κήπο, όπου είναι τοποθετημένα το μπαρ και το εστιατόριο. Τα ηνία της κουζίνας κρατά ο σεφ Βασίλης Τζίμας, δίνοντας τα δικά του διαπιστευτήρια μεταφρασμένα σε καλοφτιαγμένα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, με μπόλικα fusion στοιχεία. Τέλος, το "Chalet" ενδείκνυται για πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων (παιδικά πάρτι, βαπτίσεις κ.ά.). 

9

Περισσότερες πληροφορίες

Chalet

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.