To ''Chalet" είναι ένας παραδεισένιος κήπος στα βόρεια

Ο πολυχώρος που φέρνει σε αρμονία τις έννοιες του μπόχο και του μίνιμαλ είναι σημείο αναφοράς στην Πολιτεία.

396A9736

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αστικών παραθεριστών κατά την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου στην Αθήνα: Εκείνοι που επιλέγουν τη θάλασσα, αναζητώντας τη δροσιά στα παραλιακά της τοπόσημα, και αυτοί που θέλουν βουνό, αφού γνωρίζουν πώς να περάσουν καλά εκεί. Αν ανήκεις στους δεύτερους, τότε το "Chalet" στην Πολιτεία είναι σίγουρα το μέρος για σένα.

11

Σε μια μεγάλη έκταση και έναν πανέμορφα διαμορφωμένο, πολυεπίπεδο, χώρο όπου κυριαρχεί το ξύλο, το θελκτικό concept έχει all-day χαρακτήρα και ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία και ξέγνοιαστα – τόσο, που δύσκολα θα θέλεις να αποχωρήσεις. Η δράση εδώ ξεκινά από νωρίς το πρωί στο χώρο του ντεκ, με όλα όσα θα επιθυμούσε κανείς από ένα άψογα οργανωμένο all-day spot, ενώ το βράδυ, από την Πέμπτη έως την Κυριακή, μεταφέρεται στο κάτω κομμάτι και τον καταπράσινο κήπο, όπου είναι τοποθετημένα το μπαρ και το εστιατόριο. Τα ηνία της κουζίνας κρατά ο σεφ Βασίλης Τζίμας, δίνοντας τα δικά του διαπιστευτήρια μεταφρασμένα σε καλοφτιαγμένα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, με μπόλικα fusion στοιχεία. Τέλος, το "Chalet" ενδείκνυται για πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων (παιδικά πάρτι, βαπτίσεις κ.ά.). 

9

Περισσότερες πληροφορίες

Chalet

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.