Μετά τον Ιωάννη Λουκακη ("Μούργα.+τροφή"), τον Vasili Chamam ("Catalyst Roasters", Λονδίνο) την ομάδα από το ψαροφαγικο εστιατοριο "Τριζονι" και την Αφροδίτη Γεωργιαδου (φάρμα "Ραγιαν"), την σκυτάλη στην κουζίνα του fast casual εστιατορίου παίρνει στις 19 Μαΐου (8 μ.μ) η ομαδα των "nomade et sauvage".
Οι "νομάδες" που αφήνουν τις γεύσεις τους στη γοητεία της φλόγας θα ετοιμάσουν street food με τη δική τους μαγειρική ματιά στον αστικό πεζόδρομο της οδου Αγάπης και Σκρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τις σπεσιαλιτέ της μέρας θα συνοδεύσουν ικαριώτικα κρασιά βιοδυναμικης καλλιέργειας του οινοποιείου "Afianes Wines" από τις τοπικές ποικιλίες ΠΓΕ "Φωκιανο" και "Μπεγλέρι" ενώ στο μενού θα βρείτε ταρτάρ μανιταριών σε προζυμένια πίτα στην φωτιά, με κρέμα αρακά και κουμκουάτ, αρνί αντικριστό με κρεμα τραχανά, πρόβειο γιαούρτι και ντοματίνια κονφί σε προζυμένιο ψωμι αργής ωρίμανσης και λουκάνικο μοσχαρίσιο καπνιστό σε ζύμη Tacros (χειροποίητη ζυμη κρουασάν) με τσιγαριαστά χόρτα και μουστάρδα βερύκοκο. Για το τέλος, έχουν φυσικά και γλυκό, μια γαλατόπιτα στον νταβά, ψημένη στην ανοιχτή φωτιά, με καμένες φραουλες, μούσμουλα και πετιμεζι. Σπεύστε!