Η κουβερτούρα που "σφράγισε" το δείπνο των Χρυσών Σκούφων 2022

Η Nestlé DESSERT 65% Κακάο έδωσε την καθοριστική πινελιά που ολοκλήρωσε τη γαστρονομική εμπειρία του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αγνή φινέτσα κορυφαίου επιπέδου της.

Χρυσοί Σκούφοι 2022 Nestle Dessert

Καθοριστική πινελιά που επισφραγίζει την πληρότητα μιας ολοκληρωμένης γαστρονομικής εμπειρίας, το επιδόρπιο δεν είναι απλώς το κλείσιμο ενός γεύματος, αλλά ίσως η κορυφαία στιγμή του, όπως επιβεβαίωσαν τα ντελικάτα γλυκά που "έκλεισαν" το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, φέρνοντας τη φινέτσα της κουβερτούρας Nestlé DESSERT 65% Κακάο στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας.

Κατασκευασμένη από επιλεγμένες ποικιλίες κακάο, αλλά και από τα πιο αγνά υλικά, η κουβερτούρα Nestlé DESSERT 65% Κακάο περιέχει 100% βούτυρο κακάο χωρίς πρόσθετα φυτικά λιπαρά, για να λιώνει εύκολα και ομοιόμορφα. Έτσι, έδωσε στους σεφ Αστέριο Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσο Μαντή (από το καινούργιο "Soil") την τέλεια βελούδινη υφή, ώστε το γλυκό τους με νεράτζι, dacquoise φουντούκι, μπαμπά με κρέμα σοκολάτα, σορμπέ και πούδρα μανιταριού, να αποτελέσει ιδανική γευστική κορύφωση της βραδιάς. Μια πινελιά φινιρίσματος, που υπογράμμισε την ικανότητα της Nestle να υπογράφει καλύτερα γλυκά, στο υψηλότερο επίπεδο.

Nestle Χρυσοί Σκούφοι 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.