Οδηγός Εστιατορίων

Η κουβερτούρα που "σφράγισε" το δείπνο των Χρυσών Σκούφων 2022

Η Nestlé DESSERT 65% Κακάο έδωσε την καθοριστική πινελιά που ολοκλήρωσε τη γαστρονομική εμπειρία του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αγνή φινέτσα κορυφαίου επιπέδου της.

Χρυσοί Σκούφοι 2022 Nestle Dessert

Καθοριστική πινελιά που επισφραγίζει την πληρότητα μιας ολοκληρωμένης γαστρονομικής εμπειρίας, το επιδόρπιο δεν είναι απλώς το κλείσιμο ενός γεύματος, αλλά ίσως η κορυφαία στιγμή του, όπως επιβεβαίωσαν τα ντελικάτα γλυκά που "έκλεισαν" το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, φέρνοντας τη φινέτσα της κουβερτούρας Nestlé DESSERT 65% Κακάο στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας.

Κατασκευασμένη από επιλεγμένες ποικιλίες κακάο, αλλά και από τα πιο αγνά υλικά, η κουβερτούρα Nestlé DESSERT 65% Κακάο περιέχει 100% βούτυρο κακάο χωρίς πρόσθετα φυτικά λιπαρά, για να λιώνει εύκολα και ομοιόμορφα. Έτσι, έδωσε στους σεφ Αστέριο Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσο Μαντή (από το καινούργιο "Soil") την τέλεια βελούδινη υφή, ώστε το γλυκό τους με νεράτζι, dacquoise φουντούκι, μπαμπά με κρέμα σοκολάτα, σορμπέ και πούδρα μανιταριού, να αποτελέσει ιδανική γευστική κορύφωση της βραδιάς. Μια πινελιά φινιρίσματος, που υπογράμμισε την ικανότητα της Nestle να υπογράφει καλύτερα γλυκά, στο υψηλότερο επίπεδο.

Nestle Χρυσοί Σκούφοι 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Ένα χειροκρότημα για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Με την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας προ των πυλών, που θα γίνει στις 7 Ιουνίου στο "Makedonia Palace" στη Θεσσαλονίκη, η παραδοσιακή μας κουζίνα επιβραβεύεται μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
26/05/2022

Grande Dame

Ρομαντισμός και αστική αρχοντιά στο καινούργιο εστιατόριο του Γιάννη Σολάκη στην Πλάκα, με μια κουζίνα νεοπαραδοσιακά οικεία και νόστιμη.

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Καλοκαιρινό Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Με ένα "δροσιστικό" line up που περιλαμβάνει εστιατόρια, cafe, bars, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες, κατεβάζει αυλαία το τελευταίο pop up brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Ο Μιχάλης Ράμμος ανανεώνει το "Burrattino"

Η αγαπημένη ιταλιάνικη αυλή της οδού Μητροπόλεως αλλάζει προφίλ, ζωηρεύει τα vibes και φρεσκάρει τις γεύσεις της, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη καλοφαγική εμπειρία από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

O σπουδαίος Alex Atala μαγειρεύει στο "Zillers" με τον Παύλο Κυριάκη

Ο παγκοσμίου κλάσης Βραζιλιάνος σεφ έρχεται καλεσμένος του εστιατορίου Zillers και του σεφ Παύλου Κυριάκη για ένα 4 hands που θα σπάσει ταμεία.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.