Ο Δημήτρης Κατριβέσης πιάνει δωμάτιο στη "La Meat Maison"

Το ανερχόμενο brand premium κοπών θα σερβίρει τα εκλεκτά του κρέατα στο πιάτο, περνώντας στο δοκιμασμένο concept του butchery-restaurant από τα μέσα Μαΐου, με τον ανατρεπτικό σεφ στο τιμόνι της κουζίνας.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης στη «Fuga»

Εκλεκτές κοπές, deli λιχουδιές και premium μαγειρικά παραφερνάλια συνθέτουν μέχρι τώρα το γευστικό μπουκέτο που έχουν φέρει στα καταστήματά τους τα "La Meat Maison". Όλα αυτά όμως αναμένεται να αλλάξουν από τα μέσα Μαΐου, με το ανερχόμενο brand premium κοπών να δίνει τα χέρια με τον ψημένο στις κρεατοφαγικές φλόγες, Δημήτρη Κατριβέση, για ένα concept που θα περάσει την εταιρεία στο επόμενο στάδιο: αυτό ενός butchery restaurant στην Κηφισιά.

Ο έμπειρος σεφ θα αναλάβει την κουζίνα του νέου χώρου, βάζοντας την υπογραφή του σε αυτό το νέο βήμα της εταιρείας: έναν χώρο υψηλής αισθητικής κι υψηλότερων γαστρονομικών επιδόσεων, που θα δώσει τόσο στα κρέατα του brand, όσο και στις ετικέτες του από τον διεθνή αμπελώνα, την ευκαιρία να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υλοποιώντας το moto "πουλάμε ό,τι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ό,τι πουλάμε", o Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάζει εδώ μια σειρά από πιάτα σχεδιασμένα αποκλειστικά γύρω από τις πρώτες ύλες του "La Meat Maison", με την κρεατοφαγία να αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή, αλλά το μενού να μην περιορίζεται εκεί.

Παράλληλα, τις γευστικές ιδέες του Κατριβέση θα ακολουθούν κατά πόδας οι οινικές προτάσεις του Γιάννη Μαντά, resident sommelier του brand, ο οποίος μέσα από ιδέες για pairing, αλλά και καθοδήγηση για τις σωστές δοκιμές, θα προσφέρει την ευκαιρία για μια ξενάγηση στη γκάμα των επιλογών που θα έχουν τη φωλιά τους κελάρι του καταστήματος.

Συνεργασίες με εταιρείες όπως η Fine Foods Collection και η Frati Products θα εμπλουτίζουν την deli shopping εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να γευτούν τις δημιουργίες του Δημήτρη Κατριβέση, αλλά και να τις αναπαράξουν στο σπίτι τους, προμηθευόμενοι όλα τα απαραίτητα υλικά από το ίδιο σημείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.