Οδηγός Εστιατορίων

Καινούργιο και εντυπωσιακό "Warehouse" στην Πλάκα

Το «Warehouse Assemblage» είναι ένας μεγάλος πολυχώρος που συστεγάζει κάβα, delicatessen και κατάστημα coffee & pastry στην πλατεία της Μητρόπολης.

warehouseassemblage1

Το νέο μέλος της οινόφιλης οικογένειας των Warehouse διαφέρει από τα υπόλοιπα καθώς μας συστήνει ένα υβριδικό concept που ξεδιπλώνεται σε 540 τ.μ. στην πλατεία της Μητρόπολης. Το "Warehouse Assemblage" είναι λοιπόν στην πραγματικότητα ένας σύγχρονης αντίληψης πολυχώρος που κρύβει εντός του κάβα, delicatessen και κατάστημα coffee & pastry με premium φιλοσοφία. Για τους λάτρεις του κρασιού, η κάβα προσφέρει αρκετές εκατοντάδες ετικέτες από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα, διαθέτοντας μάλιστα high end dispensers που προσφέρουν την ευκαιρία για πλούσιες σε ερεθίσματα δοκιμές.

warehouseassemblage2

Περνώντας στο χώρο του καφέ και του γλυκού, με τον εξίσου εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό, οι επιλογές περιλαμβάνουν τους σπέσιαλ κόκκους της Wisecup, καθώς και τα πολύ ξεχωριστά γλυκά που επιμελείται ο ταλαντούχος pastry chef Αλέξανδρος Κόνιαρης σαν το εκμέκ με αρωματισμένο κανταΐφι και γκανάς γιαουρτιού, και η citrus tart με κρέμα αμυγδάλου και κρεμέ λεμόνι. Όσο για το γευστικό κομμάτι, ο σεφ και συνιδιοκτήτης των Warehouse Βασίλης Γεωγλερής προτείνει ενδιαφέρουσες μπρουσκέτες και δημιουργικά μικρά πιάτα για τη μέση όπως το μπαρμπούνι με πράσινη φάβα ενισχυμένη με miso, το καβούρι με kimchi, μαγιονέζα με wasabi και παγωτό μάνγκο-τζίντζερ, και ο μπακαλιάρος με πίκλες παντζαριού, μανταρίνι, μαύρο σκόρδο και πέρλες ponzu. Δεν λείπει μάλιστα κι ένας ακόμα κατάλογος για τα πρωινά του σαββατοκύριακου με ωραίες healthy ιδέες.  

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse Assemblage

Πλατεία Μητροπόλεως 8, Κέντρο
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

"Ανοιχτές Πόρτες" στα οινοποιεία της Ελλάδας

Οι "Ανοιχτές πόρτες" επιστρέφουν και φέτος ανοίγοντας τους ορίζοντες των οινόφιλων με περιηγήσεις στους δρόμους του κρασιού της Ελλάδας.

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

Πίνουμε ροζέ κρασιά στο Ζάππειο

Η έκθεση ροζέ οίνων "Drink Pink", αφιερωμένη σε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις διεθνώς στο χώρο του κρασιού, πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.