Το "Thess Bao" έρχεται Αθήνα

Το γκουρμεδιάρικο street food της Θεσσαλονίκης διά χειρός του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη πιάνει κεντρικό πόστο στην Αθήνα.

Thessbao

Δύο "Thess Bao" μετρά πλέον η Θεσσαλονίκη, οσονούπω όμως θα έχει και η Αθήνα την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πρωτότυπα bao buns που προτείνει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης. Το αθηναϊκό αδερφάκι της "ατμιστής" οικογένειας θα ανοίξει σε έναν άνετο χώρο στην οδό Περικλέους 30-32, που θα έχει το δικό του παρασκευαστήριο στο υπόγειο, εσωτερικό χώρο με σταντ όπου θα μπορείς να κάτσεις και να φας με θέα στην ανοικτή κουζίνα καθώς και τραπέζια έξω. Το μενού θα είναι το ίδιο με τα "Thess Baο" της συμπρωτεύουσας, οπότε προετοιμαστείτε για όλα εκείνα τα αλλιώτικα και δημιουργικά bao buns που έχουν κάνει αίσθηση όπως με γύρο κοτόπουλο Japanese style, με pulled pork με μαύρη μπίρα και μέλι, με πάπια Πεκίνου, με hot dog Serres style και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Μαζί τους θα κατέβουν ακόμα οι crushed potatoes ήτοι πατατούλες baby που πρώτα ατμίζονται και κατόπιν γίνονται deep fried σε διάφορες εκδοχές, όπως λ.χ. με μαγιονέζα βασιλικού, πούδρα ντομάτας και παρμεζάνα, αλλά και οι πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις ημέρας που θα ολοκληρώνουν την εικόνα στο καινούργιο αυτό στέκι που αναμένουμε κατά τα τέλη Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.