Το "Thess Bao" έρχεται Αθήνα

Το γκουρμεδιάρικο street food της Θεσσαλονίκης διά χειρός του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη πιάνει κεντρικό πόστο στην Αθήνα.

Thessbao

Δύο "Thess Bao" μετρά πλέον η Θεσσαλονίκη, οσονούπω όμως θα έχει και η Αθήνα την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πρωτότυπα bao buns που προτείνει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης. Το αθηναϊκό αδερφάκι της "ατμιστής" οικογένειας θα ανοίξει σε έναν άνετο χώρο στην οδό Περικλέους 30-32, που θα έχει το δικό του παρασκευαστήριο στο υπόγειο, εσωτερικό χώρο με σταντ όπου θα μπορείς να κάτσεις και να φας με θέα στην ανοικτή κουζίνα καθώς και τραπέζια έξω. Το μενού θα είναι το ίδιο με τα "Thess Baο" της συμπρωτεύουσας, οπότε προετοιμαστείτε για όλα εκείνα τα αλλιώτικα και δημιουργικά bao buns που έχουν κάνει αίσθηση όπως με γύρο κοτόπουλο Japanese style, με pulled pork με μαύρη μπίρα και μέλι, με πάπια Πεκίνου, με hot dog Serres style και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Μαζί τους θα κατέβουν ακόμα οι crushed potatoes ήτοι πατατούλες baby που πρώτα ατμίζονται και κατόπιν γίνονται deep fried σε διάφορες εκδοχές, όπως λ.χ. με μαγιονέζα βασιλικού, πούδρα ντομάτας και παρμεζάνα, αλλά και οι πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις ημέρας που θα ολοκληρώνουν την εικόνα στο καινούργιο αυτό στέκι που αναμένουμε κατά τα τέλη Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αθήνα του Ανατέλλοντος Ηλίου: Η νέα ιαπωνική γεύση της πόλης

4 νέες προσθήκες στον αθηναϊκό χάρτη ανανεώνουν το ενδιαφέρον για την εξ' Ιαπωνίας νοστιμιά σε πιάτα και ποτήρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/12/2025

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.