Το νέο "Fairytale" είναι η πιο παραμυθένια άφιξη στου Ψυρρή

Μόλις άνοιξε και θα μπορούσε να είναι all day στέκι των ηρωίδων διάσημων παραμυθάδων.

Fairytale

Στη γειτονιά με τα ίσως πιο εναλλακτικά αθηναϊκά στέκια, το άρτι αφιχθέν "αδερφάκι" του "Fairytale" της Νέας Φιλαδέλφειας μοιάζει επίσης βγαλμένο από παραμύθι. Στον χώρο, που έχει διαμορφωθεί από τo αρχιτεκτονικό γραφείο "Delta Architechts", κυριαρχούν το ροζ βελούδο, οι συνθέσεις λουλουδιών σε παστέλ αποχρώσεις και ένας ανθρωπίνων διαστάσεων ροζ κύκνος σαν άλλη Οντέτ που δίνουν την αίσθηση ότι πίνετε τον καφέ σας στη "Χώρα των θαυμάτων". Στα highlights του εκτενούς καταλόγου θα βρείτε κλασικά αγαπημένα όπως το "New York Cheesecake", από τα γλυκά – υπογραφή του μαγαζιού, αλλά και "Instagramable" επιδόρπια και ροφήματα, που είναι ειδικές κατηγορίες, σε κάποια από τα οποία θα προσθέτετε εσείς την τελευταία πινελιά με ξηρό πάγο ή κάποιο υλικό. Τις γλυκές και αλμυρές προτάσεις επιμελείται ο σεφ Κώστας Γεωργατζάς ενώ σερβίρουν επίσης "brunch" από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 (!) το βράδυ. Μπορείτε βέβαια να πάρετε πακέτο και για το σπίτι κάποιο από τα γλυκά της βιτρίνας που θα σας γυαλίσει αλλά και να κάνετε ειδικές παραγγελίες από το μαγαζί ή το e-shop τους. 

Λεωκορίου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, Τηλ: 21 0258 2341

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.