Ο Νίκος Λειβαδιάς είναι ο νέος σεφ του «Tudor Hall»

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Κοσκινά αναλαμβάνει σεφ του «Tudor Hall» στο King George, κάτω απ τη μπαγκέτα του Αστέριου Κουστούδη.

Ο Νίκος Λειβαδιάς είναι ο νέος σεφ του «Tudor Hall»

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Κοσκινά, ο Νίκος Λειβαδιάς αναλαμβάνει σεφ του «Tudor Hall» στο King George, κάτω απ τη μπαγκέτα του Αστέριου Κουστούδη που διευθύνει τις μπριγκάδες της Μεγάλης Βρεταννίας και του αδελφού της ξενοδοχείου στην πλατεία Συντάγματος. Τα τελευταία χρόνια ο Λειβαδιάς ήταν σεφ του χρυσοσκουφάτου «Lycabettus Restaurant» στο Andronis Luxury Suites στην Οία, και στη φετινή μου γευσιγνωσία η κουζίνα του ήταν καλύτερη από ποτέ. Το Νίκο τον έχουμε συναντήσει επίσης από το 2007 στο Electra Palace, τη «Λιαστή» και το «Andronikos» στη Μύκονο, την «Κρήσσα Γη», το «Oozora» και το «Cinco». Σε λίγες μέρες θα δοκιμάσουμε το καινούργιο μενού του «Tudor Hall» και θα σας έχουμε ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Sense

Το βραβευμένο εστιατόριο με τη θεαματική βίστα στον Παρθενώνα μπαίνει στο όγδοο καλοκαίρι του πιο ώριμο και ολοκληρωμένο από ποτέ, με τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο να υπογράφει ένα επετειακό μενού όπου η υψηλή τεχνική τίθεται στην υπηρεσία βαθιάς, ουσιαστικής ελληνικής νοστιμιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
30/07/2026

Στη "Λέσβο" των Εξαρχείων, το καλοκαίρι έχει ακόμη γεύση από αυθεντικό ουζερί

Στα τραπεζάκια της "Λέσβου" στα Εξάρχεια, το αυθεντικό ουζερί εξακολουθεί να γράφει ιστορία, με μυτιληνιούς μεζέδες, θαλασσινές γεύσεις και καλοκαιρινές παρέες που δεν βιάζονται να φύγουν.

To νόστιμο roof garden του Φιλοπάππου που μάλλον δεν γνώριζες

Στην οδό Μουσών, στον περιφερειακό του Φιλοπάππου υπάρχει μια ταράτσα - έκπληξη με φοβερή θέα 360° και bar - εστιατόριο με comfort γεύσεις.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν τα κρουασάν γινόντουσαν η νέα πρωινή συνήθεια της Αθήνας

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Η γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας και τα εστιατόρια που θα την απολαύσεις

Όπου κι αν σκέφτεστε να πάτε διακοπές στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, αυτά είναι τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που θα βάλετε στα "αγαπημένα" σας!

Kohylia: Ιαπωνική κομψότητα με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Άριστη πρώτη ύλη, καθαρές γραμμές, τεχνική ακρίβεια και μινιμαλιστική αισθητική συνθέτουν ένα μενού που δίνει έμφαση στη φινέτσα και στην απόλυτη ισορροπία.