Ο Νίκος Λειβαδιάς είναι ο νέος σεφ του «Tudor Hall»

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Κοσκινά αναλαμβάνει σεφ του «Tudor Hall» στο King George, κάτω απ τη μπαγκέτα του Αστέριου Κουστούδη.

Ο Νίκος Λειβαδιάς είναι ο νέος σεφ του «Tudor Hall»

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Κοσκινά, ο Νίκος Λειβαδιάς αναλαμβάνει σεφ του «Tudor Hall» στο King George, κάτω απ τη μπαγκέτα του Αστέριου Κουστούδη που διευθύνει τις μπριγκάδες της Μεγάλης Βρεταννίας και του αδελφού της ξενοδοχείου στην πλατεία Συντάγματος. Τα τελευταία χρόνια ο Λειβαδιάς ήταν σεφ του χρυσοσκουφάτου «Lycabettus Restaurant» στο Andronis Luxury Suites στην Οία, και στη φετινή μου γευσιγνωσία η κουζίνα του ήταν καλύτερη από ποτέ. Το Νίκο τον έχουμε συναντήσει επίσης από το 2007 στο Electra Palace, τη «Λιαστή» και το «Andronikos» στη Μύκονο, την «Κρήσσα Γη», το «Oozora» και το «Cinco». Σε λίγες μέρες θα δοκιμάσουμε το καινούργιο μενού του «Tudor Hall» και θα σας έχουμε ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.