Ο Θοδωρής Κυριακίδης στο «Varoulko»

Δυναμικές εξελίξεις για το «Varoulko» με την έναρξη της σεζόν.

Ο Θοδωρής Κυριακίδης στο «Varoulko»

Δυναμικές εξελίξεις για το «Varoulko» με την έναρξη της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κυριακίδης, ο βραβευμένος σεφ που τον γνωρίσαμε ως επικεφαλής του ξενοδοχείου Myconian Villa Collection και του Top Notch των Χρυσών Σκούφων «Cabbanes Restaurant», έχει αναλάβει head chef του κορυφαίου ελληνικού εστιατορίου κάτω από τη μπαγκέτα του chef – patron Λευτέρη Λαζάρου. «Νοιώθω δέος και μεγάλη τιμή αναλαμβάνοντας αυτό το πόστο σ ένα εμβληματικό εστιατόριο με ιστορία 36 χρόνων όσο και η δική μου ηλικία δηλαδή» ήταν τα πρώτα λόγια που μου είπε ο Κυριακίδης, « είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, και θέλω ν αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στην πολύ ξεχωριστή κουζίνα του». Ο Λευτέρης Λαζάρου από την άλλη θεωρεί πως «ο Θοδωρής, είναι ήρεμη δύναμη, ταλαντούχος, δουλευταράς, με πολύ καλό χέρι και ουρανίσκο, εμπνέει τα παιδιά της κουζίνας και πιστεύω ότι η δουλειά της ομάδας μας θα εντυπωσιάσει». Αυτή την περίοδο δουλεύουν τα νέα πιάτα του μενού, και σύντομα θα σας έχουμε τα γευστικά νέα της δοκιμής.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.