Tea Me Away: Ένα πολυτελές afternoon tea τώρα και στο σπίτι

Αν ψάχνετε τρόπους να σπάσετε τη ρουτίνα του lockdown, σας προτείνουμε ένα αυθεντικό afternoon tea, ικανό να σας ταξιδέψει στο Λονδίνο (της καλής εποχής), πρώτη θέση!

Tea Me Away: Ένα πολυτελές afternoon tea τώρα και στο σπίτι

Πρόκειται για το διάσημο απογευματινό τσάι που σερβίρεται κλασικά στο Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και περιλαμβάνει «του πουλιού το γάλα», σε μια γνήσια και φίνα εκδοχή της εγγλέζικης συνήθειας. Το πλούσιο «πακέτο» αποτελείται από εκλεκτά αλμυρά εδέσματα, επιδόρπια και ποικιλία συνοδευτικών κέικ και μπισκότων και θα μπορούσε άνετα να ξεπεράσει τα όρια του τσαγιού επεκτεινόμενο σε ώρα και σε… ρόφημα (ένα αφρώδες κρασί θα ταίριαζε μια χαρά) για ένα ξεχωριστό early evening στο σπίτι ή και για μια «έκπληξη» γιορτής. Απλά, το παραγγέλνεις τηλεφωνικά και το παραλαμβάνεις σε μία ώρα από το ξενοδοχείο.

Απλώστε, λοιπόν, τα κεντητά, βγάλτε το καλό σερβίτσιο του τσαγιού, φορέστε το ανάλογο homeware κι αφού χαζέψετε το μενού, ετοιμαστείτε για μπριός βουτύρου με καπνιστό σολομό, roastbeef σε οκτάσπορο ψωμί, βασιλικό καβούρι σε ψωμάκι λιναρόσπορου, moelleux bitter σοκολάτας με καραμέλα, Paris-Brest με κρέμα φυστικιού, κέικ λεμόνι με γκλάσο limoncello, πλούσιο κέικ πορτοκαλιού, cannelés de Bordeaux με βανίλια και ρούμι, φρεσκοψημένα scones αμυγδάλου, φρέσκες μαρμελάδες και clotted cream -και μερικά ακόμη, όλα ετοιμασμένα από την έμπειρη ομάδα της Μεγάλης Βρεταννίας και με εξαιρετικά υλικά.

Τα τσάγια φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher, ενώ με κάθε παραγγελία έρχεται δώρο ένα όμορφο tea box από τη συλλογή του!

iΠαραγγελίες στο 210 3330748 καθημερινά από τις 11π.μ. έως τις 7μ.μ..

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.