Tea Me Away: Ένα πολυτελές afternoon tea τώρα και στο σπίτι

Αν ψάχνετε τρόπους να σπάσετε τη ρουτίνα του lockdown, σας προτείνουμε ένα αυθεντικό afternoon tea, ικανό να σας ταξιδέψει στο Λονδίνο (της καλής εποχής), πρώτη θέση!

Tea Me Away: Ένα πολυτελές afternoon tea τώρα και στο σπίτι

Πρόκειται για το διάσημο απογευματινό τσάι που σερβίρεται κλασικά στο Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και περιλαμβάνει «του πουλιού το γάλα», σε μια γνήσια και φίνα εκδοχή της εγγλέζικης συνήθειας. Το πλούσιο «πακέτο» αποτελείται από εκλεκτά αλμυρά εδέσματα, επιδόρπια και ποικιλία συνοδευτικών κέικ και μπισκότων και θα μπορούσε άνετα να ξεπεράσει τα όρια του τσαγιού επεκτεινόμενο σε ώρα και σε… ρόφημα (ένα αφρώδες κρασί θα ταίριαζε μια χαρά) για ένα ξεχωριστό early evening στο σπίτι ή και για μια «έκπληξη» γιορτής. Απλά, το παραγγέλνεις τηλεφωνικά και το παραλαμβάνεις σε μία ώρα από το ξενοδοχείο.

Απλώστε, λοιπόν, τα κεντητά, βγάλτε το καλό σερβίτσιο του τσαγιού, φορέστε το ανάλογο homeware κι αφού χαζέψετε το μενού, ετοιμαστείτε για μπριός βουτύρου με καπνιστό σολομό, roastbeef σε οκτάσπορο ψωμί, βασιλικό καβούρι σε ψωμάκι λιναρόσπορου, moelleux bitter σοκολάτας με καραμέλα, Paris-Brest με κρέμα φυστικιού, κέικ λεμόνι με γκλάσο limoncello, πλούσιο κέικ πορτοκαλιού, cannelés de Bordeaux με βανίλια και ρούμι, φρεσκοψημένα scones αμυγδάλου, φρέσκες μαρμελάδες και clotted cream -και μερικά ακόμη, όλα ετοιμασμένα από την έμπειρη ομάδα της Μεγάλης Βρεταννίας και με εξαιρετικά υλικά.

Τα τσάγια φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher, ενώ με κάθε παραγγελία έρχεται δώρο ένα όμορφο tea box από τη συλλογή του!

iΠαραγγελίες στο 210 3330748 καθημερινά από τις 11π.μ. έως τις 7μ.μ..

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".