Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ειδική μεζεδο-βραδιά στο «Mezze Glyfada» (13/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 1

Το όμορφο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο στη Γλυφάδα υποδέχεται το βολιώτικο «Μεζέν» για μια σπέσιαλ βραδιά με τον εύγλωττο τίτλο «Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής». Περισσότερα εδώ

Σπέσιαλ τυλιχτά στο «Roll & Roll» (13 & 15/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 2

Παρουσίασε από την πρώτη στιγμή μια ποιοτική προσέγγιση στο θέμα σουβλάκι το όμορφο streetfood στέκι της Κολοκοτρώνη, που εδώ και λίγο καιρό σερβίρει επιπλέον κάποια ιδιαίτερα τυλιχτά με την υπογραφή του Χρήστου Μπάρκα. Ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef θα είναι μάλιστα παρών την Πέμπτη 13/2 19:00-21:00 και το Σάββατο 15/2 15:00-17:00, τυλίγοντας steak roll με Rib Eye και σος ροκφόρ, fish roll με κροκέτα βακαλάου και σος ταρτάρ καθώς και egg roll με ομελέτα και γαλοτύρι.

Το «Caravin» μας πάει Αργεντινή (16/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 3

Συνέχεια στα οινικά του ταξίδια δίνει το ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 16/02, στις 2μ.μ. , η πυξίδα θα είναι στραμμένη στην Αργεντινή, για μια σπέσιαλ εκδήλωση με ζωντανή μουσική, φαγητό και εικόνες από το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Γη του Πυρός. Στο κόστος των € 25/άτομο περιλαμβάνεται ένα πλατό με αργεντίνικα tapas καθώς κι ένα ποτήρι κρασί.

Ο Γιάννης Κιόρογλου στο «Athénée» (18/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 4

Ο επόμενος καλεσμένος chef τωv “Gastronomy Tuesdays” που διοργανώνει μια φορά το μήνα το εμβληματικό στέκι της Βουκουρεστίου είναι ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Κιόρογλου που διαπρέπει σε καλά εστιατόρια της Κυανής Ακτής. Στο ειδικό μενού που θα σερβιριστεί, μας περιμένουν πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ του σεφ σαν το βιτέλο «ταραμάτο», το τραγανό λαβράκι με σάλτσα από σπανακόρυζο καθώς και μοσχάρι, με υφές αγκινάρας Ιερουσαλήμ και βούτυρο Café de Paris (€ 65/άτομο ή € 85 με wine pairing).

Μια βραδιά με νησιωτική αύρα στο «Άδολο» (19/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 5

Κρήτη, Σύρος και Σκόπελος συναντιούνται στο ατμοσφαιρικό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς. Περισσότερα εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.