Event

Μια βραδιά με νησιωτική αύρα στο «Άδολο»

Από -

Συνέχεια στα πολύ ενδιαφέροντα θεματικά events που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν δίνει ο executive chef του «Άδολο» Βασίλης Τσατσάκης, διοργανώνοντας μια ειδική βραδιά με νησιωτική αύρα υπό τον εύγλωττο τίτλο «Η θάλασσα μέσα μας» (19/2). Με έμπνευση από την Κρήτη, τη Σύρο και τη Σκόπελο -επίτιμοι προσκεκλημένοι θα είναι ο ιδιοκτήτης και σεφ του συριανού εστιατορίου «Ηλιοβασίλεμα» Κώστας Μπουγιούρης και ο φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης- το ειδικό μενού της βραδιάς αποτελείται από 7 στάδια ( € 48 / άτομο), καθένα από τα οποία θα σερβιριστεί σε αρμονία με κρασιά από το Οινοποιείο Γεωργίου Λαφαζάνη.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων