3 ιδέες για εκλεκτή ψαροφαγία στα βόρεια

Συνδυάζουν τη φρέσκια θαλασσινή γεύση και τη δροσιά του Χαλανδρίου, της Πεντέλης και της Νέας Ερυθραίας.

3 ιδέες για εκλεκτή ψαροφαγία στα βόρεια

Συνδυάζουν τη φρέσκια θαλασσινή γεύση και τη δροσιά του Χαλανδρίου, της Πεντέλης και της Νέας Ερυθραίας.

«Νησιώτισσα»

3 ιδέες για εκλεκτή ψαροφαγία στα βόρεια - εικόνα 1

Από τις υπερυψωμένες βεράντες της σχεδόν ακουμπάς τις πράσινες πλαγιές της Πεντέλης, η κουζίνα ωστόσο σε ταξιδεύει κάπου πλάι στη θάλασσα. Όλων των ειδών τα όστρακα, φρέσκο ψάρι από τη Φολέγανδρο και την Αστυπάλαια, πολλοί μεζέδες και ακόμα περισσότερα τσίπουρα και αποστάγματα.

«Αθερίνα»

3 ιδέες για εκλεκτή ψαροφαγία στα βόρεια - εικόνα 2

Ανανεωμένο μας υποδέχεται φέτος το καλοκαίρι το δημοφιλές ψαρομάγαζο της Νέας Ερυθραίας με τον έμπειρο Γιάννη Χρυσοχοΐδη στο τιμόνι της κουζίνας, ο οποίος ρίχνει στο τραπέζι από ελληνοπρεπές καρπάτσιο λαβράκι με ελαιόλαδο και φίνο καπνιστό χέλι με μελιτζάνα μέχρι εντυπωσιακό κοκορέτσι από καλαμάρι με γαρίδα και χταπόδι.

«Fishαλίδες»

3 ιδέες για εκλεκτή ψαροφαγία στα βόρεια - εικόνα 3

Ο αεράτος χώρος θυμίζει αυλή σε κάποια νησιώτικη γειτονιά, μόνο που βρίσκεσαι κάτω από τον ανοιχτό καλοκαιρινό ουρανό του Χαλανδρίου. Το φρέσκο ψάρι έρχεται από το δικό τους ιχθυοπωλείο, ενώ ο σεφ Μιχάλης Τζόβας παίζει θαλασσινή μπάλα με πρωτότυπα καρπάτσιο και ταρτάρ και άλλες ευφάνταστες σπεσιαλιτέ.


Περισσότερες πληροφορίες

Νησιώτισσα

Λεωφ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.