Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς

Στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου χτυπάμε σταθερά θαλασσινή κάρτα κάθε φορά που θέλουμε να απολαύσουμε δημιουργική ψαροφαγία με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς

Στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου χτυπάμε σταθερά θαλασσινή κάρτα κάθε φορά που θέλουμε να απολαύσουμε δημιουργική ψαροφαγία με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Η κομψή σάλα, ντυμένη στο άσπρο και το γαλάζιο, με τα γυάλινα αντικείμενα και τις αντίκες να κυριαρχούν όπου κι αν κοιτάξεις, μας χαλαρώνει και προσφέρει το ιδανικό ντεκόρ για τις ανατρεπτικές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Βασίλη Τσατσάκη.

Από το διάσημο παστίτσιο τόνου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από γραβιέρα Ίου ή το τραχανότο μυδιών με φρέσκα μυρωδικά που σβήνεται με Μοσχάτο Λήμνου μέχρι τη σαρδέλα μπουρδέτο στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα και πέρλες κρεμμυδιού αλλά και την καρμπονάρα με καπνιστές γαρίδες μαγειρεμένες στο ζωμό τους, ο ταλαντούχος σεφ φροντίζει να κεντρίζει διαρκώς το ενδιαφέρον μας με ξεχωριστές προτάσεις, που φέρνουν την παράδοση σε ένα γοητευτικό τετ-α-τετ με τη σύγχρονη όψη της γαστρονομίας.

Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς - εικόνα 1

Χάρη δε στη σταθερή συνεργασία του εστιατορίου με ορισμένες από τις καλύτερες ελληνικές ιχθυόσκαλες, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως ατόφια θαλασσινή γεύση θα έχει ό,τι κι αν προτιμήσουμε από τον πλούσιο κατάλογο, που ανοίγεται σε πολλές άλλες δημιουργικές προτάσεις, ψάρια, οστρακόδερμα, εξαι­ρετικά ωμά, καπνιστά και μαρινάτα. ­Πάνω­­ από 70 αποστάγματα κι εμφιαλωμένα κρασιά προσφέρουν την τέλεια συνοδεία στις γεύσεις, ενώ στο τέλος θα μας γλυκάνουν με πορτοκαλόπιτα με παγωτό κανέλα και κρεμ μπριλέ αρωματισμένη με φυσική βανίλια.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.