Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς

Στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου χτυπάμε σταθερά θαλασσινή κάρτα κάθε φορά που θέλουμε να απολαύσουμε δημιουργική ψαροφαγία με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς

Στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου χτυπάμε σταθερά θαλασσινή κάρτα κάθε φορά που θέλουμε να απολαύσουμε δημιουργική ψαροφαγία με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Η κομψή σάλα, ντυμένη στο άσπρο και το γαλάζιο, με τα γυάλινα αντικείμενα και τις αντίκες να κυριαρχούν όπου κι αν κοιτάξεις, μας χαλαρώνει και προσφέρει το ιδανικό ντεκόρ για τις ανατρεπτικές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Βασίλη Τσατσάκη.

Από το διάσημο παστίτσιο τόνου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από γραβιέρα Ίου ή το τραχανότο μυδιών με φρέσκα μυρωδικά που σβήνεται με Μοσχάτο Λήμνου μέχρι τη σαρδέλα μπουρδέτο στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα και πέρλες κρεμμυδιού αλλά και την καρμπονάρα με καπνιστές γαρίδες μαγειρεμένες στο ζωμό τους, ο ταλαντούχος σεφ φροντίζει να κεντρίζει διαρκώς το ενδιαφέρον μας με ξεχωριστές προτάσεις, που φέρνουν την παράδοση σε ένα γοητευτικό τετ-α-τετ με τη σύγχρονη όψη της γαστρονομίας.

Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν στον αφρό της νοστιμιάς - εικόνα 1

Χάρη δε στη σταθερή συνεργασία του εστιατορίου με ορισμένες από τις καλύτερες ελληνικές ιχθυόσκαλες, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως ατόφια θαλασσινή γεύση θα έχει ό,τι κι αν προτιμήσουμε από τον πλούσιο κατάλογο, που ανοίγεται σε πολλές άλλες δημιουργικές προτάσεις, ψάρια, οστρακόδερμα, εξαι­ρετικά ωμά, καπνιστά και μαρινάτα. ­Πάνω­­ από 70 αποστάγματα κι εμφιαλωμένα κρασιά προσφέρουν την τέλεια συνοδεία στις γεύσεις, ενώ στο τέλος θα μας γλυκάνουν με πορτοκαλόπιτα με παγωτό κανέλα και κρεμ μπριλέ αρωματισμένη με φυσική βανίλια.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.