Ένα ταξίδι του Κωστή Μπαστιά στην Αμερική στάθηκε η αφορμή για τη δημιουργία, μαζί με τον αδερφό του Διονύση και την Παυλίνα Θανοπούλου, του «Fine Mess» που άνοιξε μόλις τις πόρτες του στο Κολωνάκι. Το concept είναι αυτό ενός smokehouse, στο στιλ του αμερικάνικου Νότου με low & slow BBQ, δοσμένο ωστόσο σε ένα πιο επίσημο αμπαλάζ στο χώρο επί της Σκουφά όπου κάποτε συναντούσαμε τα «Τρία Γουρουνάκια».
Τον τόνο στο μενού που δημιούργησε η Έλενα Καπέρδα δίνουν ασφαλώς τα αργά μαγειρέματα στα μεγάλα καπνιστήρια και τις λοιπές εγκαταστάσεις της open kitchen, που βρίσκεται στο υπόγειο, με πρωταγωνιστές από ένα brisket Black Angus με πουρέ τοπιναμπούρ μέχρι pulled pork Carolina style με ριζότο από ζυμαρικό fregola και κατσικίσιο τυρί ή χειροποίητα νιόκι κολοκύθας σε κρέμα από μασκαρπόνε και φασκόμηλο. Την uptempo διάθεση συμπληρώνει η μπάρα, με ιδιαίτερες προτάσεις σε bar food αλλά και signature cocktails με βάση το bourbon της αρεσκείας μας.
Σκουφά 73, Κολωνάκι | 2111155725