Το «Fine Mess» μόλις άνοιξε στη Σκουφά

Ένα ταξίδι στην Αμερική στάθηκε η αφορμή για τη δημιουργία του κομψού smokehouse που αφίχθηκε στο Κολωνάκι.

Το «Fine Mess» μόλις άνοιξε στη Σκουφά

Ένα ταξίδι του Κωστή Μπαστιά στην Αμερική στάθηκε η αφορμή για τη δημιουργία, μαζί με τον αδερφό του Διονύση και την Παυλίνα Θανοπούλου, του «Fine Mess» που άνοιξε μόλις τις πόρτες του στο Κολωνάκι. Το concept είναι αυτό ενός smokehouse, στο στιλ του αμερικάνικου Νότου με low & slow BBQ, δοσμένο ωστόσο σε ένα πιο επίσημο αμπαλάζ στο χώρο επί της Σκουφά όπου κάποτε συναντούσαμε τα «Τρία Γουρουνάκια».

Τον τόνο στο μενού που δημιούργησε η Έλενα Καπέρδα δίνουν ασφαλώς τα αργά μαγειρέματα στα μεγάλα καπνιστήρια και τις λοιπές εγκαταστάσεις της open kitchen, που βρίσκεται στο υπόγειο, με πρωταγωνιστές από ένα brisket Black Angus με πουρέ τοπιναμπούρ μέχρι pulled pork Carolina style με ριζότο από ζυμαρικό fregola και κατσικίσιο τυρί ή χειροποίητα νιόκι κολοκύθας σε κρέμα από μασκαρπόνε και φασκόμηλο. Την uptempo διάθεση συμπληρώνει η μπάρα, με ιδιαίτερες προτάσεις σε bar food αλλά και signature cocktails με βάση το bourbon της αρεσκείας μας.

iΣκουφά 73, Κολωνάκι | 2111155725

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.