Καθαρά Δευτέρα στο «Κιουζίν»

Σπέσιαλ νηστίσιμες γεύσεις σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.

Καθαρά Δευτέρα στο «Κιουζίν»

Για όσους παραμείνουν στην πόλη αυτό το τριήμερο, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου σερβίρει σπέσιαλ νηστίσιμες γεύσεις ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Λαγάνα και ταραμοσαλάτα, φυσικά, για την αρχή, ενώ η συνέχεια μπορεί να περιλαμβάνει από χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι και θράψαλο γεμιστό με πιπεριά Φλωρίνης, μέχρι μακαρονάδα θαλασσινών με γαρίδες και μύδια αλλά και σουπιές στιφάδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.