O Μιχάλης Ντουνέτας χτυπάει «Wood»

Πυρετωδώς ετοιμάζεται το ολοκαίνουργιο εστιατόριο που θα πάρει τη θέση του «Εν Ελλάδι» στην Κηφισιά και θα υπηρετεί την κραταιά τάση του κρέατος.

O Μιχάλης Ντουνέτας χτυπάει «Wood»

Πυρετωδώς ετοιμάζεται το ολοκαίνουργιο εστιατόριο που θα πάρει τη θέση του «Εν Ελλάδι» στην Κηφισιά και θα υπηρετεί την κραταιά τάση του κρέατος, με concept όλα στη φωτιά. Το πρώτο σίγουρο πράγμα είναι ότι το «Wood» έχει πολύ ωραίο και δυναμικό λογότυπο! Δημιουργός του νέου modern Greek wood fire meat restaurant, όπως το περιγράφει ο ίδιος, ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας, ο οποίος ψήνει σπέσιαλ κατάσταση με αντικριστά ειδικής κατασκευής, robata απ’το Λονδίνο, σούβλα από Θεσσαλό μάστορα, ξυλόφουρνο, γάστρα που θα θάβεται στα κάρβουνα, μοσχάρια, κατσίκια και αρνιά από Ελλάδα, προϊόντα μικρών παραγωγών, ψυγείο ωρίμανσης κρέατος, σπέσιαλ σάλτσες, homemade προσούτο αρνιού και παντσέτα μαύρου χοίρου, φουρνιστά φαγητά, θεαματικά σουβλάκια, αλλά και περιποιημένα κοντοσούβλια και κοκορέτσια για τα σαββατοκύριακα. Μας άνοιξε η όρεξη! Υπομονή μέχρι τέλος Μαρτιου ή αρχές Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Wood

Εμμ. Μπενάκη 22, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.