Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο»

Από το παιχνίδι δεξιοτεχνίας που συνηθιζόταν στα αρχαιοελληνικά συμπόσια παίρνει το όνομά του το ολοκαίνουργιο γευστικό στέκι που μόλις άνοιξε.

Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο»

Κοντά στο αδελφό καλό μπαρ της περιοχής «Manor House», στις παρυφές της hot πιάτσας της Βεάκη, παίρνει το όνομά του από το παιχνίδι δεξιοτεχνίας που συνηθιζόταν στα αρχαιοελληνικά συμπόσια και μοιράζει τη δράση του στο ισόγειο που παραπέμπει σε νέο-ρετρό μπακάλικο και καφενείο, και το ατμοσφαιρικό πατάρι σε στιλ τραπεζαρίας αστικού σπιτιού που μπορεί να κλειστεί ολόκληρο από μεγάλες παρέες.

Τόσο οι αρκετοί μεζέδες όσο και τα κυρίως πιάτα έχουν μοντέρνο ελληνικό χρώμα και εστιάζουν σε ΠΟΠ προϊόντα, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες που προμηθεύονται από μικρούς παραγωγούς. Έχουν μάλιστα και τη δική τους μπύρα Pale Ale που φτιάχνεται επί παραγγελία, όπως και το κόκκινο house wine ποικιλίας Malbec.

Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Κότταβος

Μιλτιάδου 14, Περιστέρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".