Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο»

Από το παιχνίδι δεξιοτεχνίας που συνηθιζόταν στα αρχαιοελληνικά συμπόσια παίρνει το όνομά του το ολοκαίνουργιο γευστικό στέκι που μόλις άνοιξε.

Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο»

Κοντά στο αδελφό καλό μπαρ της περιοχής «Manor House», στις παρυφές της hot πιάτσας της Βεάκη, παίρνει το όνομά του από το παιχνίδι δεξιοτεχνίας που συνηθιζόταν στα αρχαιοελληνικά συμπόσια και μοιράζει τη δράση του στο ισόγειο που παραπέμπει σε νέο-ρετρό μπακάλικο και καφενείο, και το ατμοσφαιρικό πατάρι σε στιλ τραπεζαρίας αστικού σπιτιού που μπορεί να κλειστεί ολόκληρο από μεγάλες παρέες.

Τόσο οι αρκετοί μεζέδες όσο και τα κυρίως πιάτα έχουν μοντέρνο ελληνικό χρώμα και εστιάζουν σε ΠΟΠ προϊόντα, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες που προμηθεύονται από μικρούς παραγωγούς. Έχουν μάλιστα και τη δική τους μπύρα Pale Ale που φτιάχνεται επί παραγγελία, όπως και το κόκκινο house wine ποικιλίας Malbec.

Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Κότταβος

Μιλτιάδου 14, Περιστέρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.