Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Δισάκι

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 1

Το παρεΐστικο στέκι του Νέου Ηρακλείου είναι διακοσμημένο σε ύφος νέο-ρετρό και ποντάρει κυρίως στις κρεατονοστιμιές, είτε στη σχάρα είτε σε περιποιημένες ποικιλίες που συνοδεύονται με ρακές και συχνά με ξεφάντωμα μέχρις αργά.

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 2

Και στις δύο του έδρες, σε Άνοιξη και Γκάζι, ακολουθεί τη βολιώτικη οδό του μεζέ ήτοι παραγγέλνεις το τσιπουράκι σου και οι νόστιμες γύρες-έκπληξη ξεκινάνε. Έμφαση στα θαλασσινά καλούδια χωρίς να λείπουν οι επιλογές για τους κρεατοφάγους της παρέας.

Ασβεστόλακος

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 3

Η ατμόσφαιρα στο ιστορικό κουτούκι του Αμαρουσίου παραπέμπει σε νοσταλγικές εποχές, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το πλούσιο εδεσματολόγιο περιλαμβάνει από (κορυφαίους) κολοκυθοκεφτέδες με σος γιαουρτιού μέχρι πιο μοντέρνες προτάσεις.

Βρείτε κι άλλες πολλές ιδέες εδώ!


Περισσότερες πληροφορίες

Ασβεστόλακος

Βασ. Σοφίας & Κοιμ. Θεοτόκου 4, Μαρούσι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Αθηνών-Χαλκίδος 17, Άνοιξη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.