Tα «Pax Burgers» ανοίγουν επίσημα και το γιορτάζουν

Με ένα street food party, μουσικές και πολλά burgers αυτό το Σάββατο Αιόλου και Αθηναϊδος γωνία.

Tα «Pax Burgers» ανοίγουν επίσημα και το γιορτάζουν

Μετά την επιτυχημένη πορεία τους στην Θεσσαλονίκη, όπου μετράνε τρία μαγαζιά, τα Pax ήρθαν πολύ πρόσφατα και στην Αθήνα, έχοντας στις αποσκευές τους πολλά pretty amazing & xtraordinary burgers, που δίνουν στην αλυσίδα το όνομά της. Αυτό το Σάββατο 10/11 (18:00-22:00), διοργανώνουν ένα open street food party για τα επίσημα εγκαίνια της αθηναϊκής τους έδρας, σε ένα πολύ όμορφο κτίριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης, Αιόλου και Αθηναΐδος γωνία.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, μάλιστα, όποιο και από τα signature burgers τους να επιλέξετε, όπως τα Bourbon Bacon Jam και Goat Cheese & Truffle, θα σας έρθει μαζί με μια μπύρα δώρο, ενώ οι παραγωγοί του Pepper 96.6, θα αναλάβουν να ανεβάσουν τους ρυθμούς με live DJ sets. Οι λάτρεις των social media θα βρουν επίσης ένα ειδικά διαμορφωμένο light box για food porn φωτογραφίες παρέα με το αγαπημένο τους burger.

Περισσότερες πληροφορίες

Pax Burgers

Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.