«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Το μικρό, στιλάτο tortilla bar που φύτρωσε πρόσφατα στο κέντρο βλέπει το street food με άλλη ματιά.

«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Σ’ αυτό το μικρό, στιλάτο tortilla bar που «φύτρωσε» πρόσφατα στο Κολωνάκι ο σεφ Βαγγέλης Μπουχέλος προτείνει αρκετούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς –με κοτόπουλο, ρύζι, κρέμα poblano, σαλάτα και γκουακαμόλε, λόγου χάρη, αλλά και με πικάντικους κεφτέδες και γιαούρτι ή με brisket από Black Angus, σαλάτα κινόα και μαρμελάδα από πιπεριές jalapenos–, ενώ μπορείς πάντα να φτιάξεις το wrap σου, με τορτίγια είτε κλασική είτε ολικής άλεσης, στα μέτρα σου, επιλέγοντας τη βάση, τη σαλάτα και τη σάλτα της γέμισης. Εκτός από καφέ, σπιτική λεμονάδα, κρασί ή μπίρα, μπορείς να τα συνοδεύσεις και με μια draft Margarita ή ένα Cantarito από τις κάνουλες του «Τhe Wrap»: την πρόταση του νέου μοντέρνου street food spot συμπληρώνουν τέσσερα κοκτέιλ με βάση την τεκίλα, σε επιμέλεια του βραβευμένου mixologist Γιάννη Σαμαρά, τα οποία, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις τορτίγιες, μπορείς να τα πάρεις και to go. (Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι, 2103646750)

Περισσότερες πληροφορίες

The Wrap

Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.