«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Το μικρό, στιλάτο tortilla bar που φύτρωσε πρόσφατα στο κέντρο βλέπει το street food με άλλη ματιά.

«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Σ’ αυτό το μικρό, στιλάτο tortilla bar που «φύτρωσε» πρόσφατα στο Κολωνάκι ο σεφ Βαγγέλης Μπουχέλος προτείνει αρκετούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς –με κοτόπουλο, ρύζι, κρέμα poblano, σαλάτα και γκουακαμόλε, λόγου χάρη, αλλά και με πικάντικους κεφτέδες και γιαούρτι ή με brisket από Black Angus, σαλάτα κινόα και μαρμελάδα από πιπεριές jalapenos–, ενώ μπορείς πάντα να φτιάξεις το wrap σου, με τορτίγια είτε κλασική είτε ολικής άλεσης, στα μέτρα σου, επιλέγοντας τη βάση, τη σαλάτα και τη σάλτα της γέμισης. Εκτός από καφέ, σπιτική λεμονάδα, κρασί ή μπίρα, μπορείς να τα συνοδεύσεις και με μια draft Margarita ή ένα Cantarito από τις κάνουλες του «Τhe Wrap»: την πρόταση του νέου μοντέρνου street food spot συμπληρώνουν τέσσερα κοκτέιλ με βάση την τεκίλα, σε επιμέλεια του βραβευμένου mixologist Γιάννη Σαμαρά, τα οποία, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις τορτίγιες, μπορείς να τα πάρεις και to go. (Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι, 2103646750)

Περισσότερες πληροφορίες

The Wrap

Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.