Ένα μεγάλο ραντεβού γαστρονομίας με δωρεάν masterclasses στη Θεσσαλονίκη

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ δίνει ένα εορταστικό ραντεβού στο τριήμερο «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses Thessaloniki» με ένα άκρως ενδιαφέρον ρόστερ διάσημων ομιλητών και καταξιωμένων του χώρου.

Ένα μεγάλο ραντεβού γαστρονομίας με δωρεάν masterclasses στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας εικοσαετίας από την δημιουργία της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ ετοιμάζει μία μεγάλη επετειακή γιορτή, με τη γαστρονομία, φυσικά, στο επίκεντρο. Από την Πέμπτη 8 μέχρι και το Σάββατο 10 Μαρτίου, δυόμιση χιλιάδες κόσμου δίνουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης για το «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses Thessaloniki» – μία γαστρονομική συνάντηση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ελεύθερη είσοδο (απαραίτητη η κράτηση ).

Μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια περιμένει τους εκπαιδευόμενους μάγειρες και επισκέπτες του τριήμερου, όσο ένα ρόστερ καταξιωμένων επαγγελματιών από τον τομέα της γαστρονομίας και του τουρισμού είναι έτοιμο να μοιραστεί χρήσιμες συμβουλές και τεχνογνωσία χρόνιας εμπειρίας. Δεκαοκτώ guest ομιλητές, σαρανταεννιά masterclasses και εκατόν δύο ώρες εκπαίδευσης απλώνονται στο πρόγραμμα του τριήμερου και δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε μεταξύ άλλων τις τεχνικές του Γάλλου Arnaud Bignon, ενός από τους λίγους σεφ που έχουν κατακτήσει 2 Αστέρια Michelin σε ηλικία μόλις 32 ετών, τον Ελβετό Rolf Mürner, παγκόσμιο πρωταθλητή Pastry Chef το ’07 και την Γεωργία Αμπελακιώτου, νικήτρια του διαγωνισμού Ζαχαροτεχνίας στο Birmingham Cake International το’16, όπως και τον Head Pastry Chef του βραβευμένου με 2 Αστέρια Michelin και 2 Χρυσούς Σκούφους αθηναϊκού εστιατορίου «Funky Gourmet».

Ένα μεγάλο ραντεβού γαστρονομίας με δωρεάν masterclasses στη Θεσσαλονίκη - εικόνα 1

Επίσης στο πλαίσιο των guest εισηγήσεων, διακεκριμένοι άνθρωποι του ευρύτερου χώρου της μαζικής εστίασης, του τουρισμού, και του marketing θα πραγματοποιήσουν ειδικά masterclasses. Τις περισσότερες συναντήσεις με το κοινό δίνει η ομάδα του «Βογατσικού 3» (που κλείνει, μάλιστα, σε λίγες μέρες τα τέσσερα χρόνια), μιλώντας από τη σκοπιά των mixologists, Επίσης, ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης θα δώσει το «παρών» για μία εισήγηση.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα

i Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους, 2310 226328, Είσοδος ελεύθερη, περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξενοδοχείο "King George": Γιορτάζουμε σαν βασιλιάδες

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο στο rooftop του King George ενισχύει τον γιορτινό του χαρακτήρα με εορταστικά μενού και ένα λαμπερό σκηνικό στο νέο George, The Lobby Bar.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/12/2025

Το Zappa γιορτάζει την άφιξή του με ένα εκρηκτικό εορταστικό πρόγραμμα

Το Zappa συστήνεται στο κοινό τις ημέρες των γιορτών με ενέργεια, σύγχρονη αισθητική και μια εμπειρία που ενώνει γεύση, ρυθμό και ατμόσφαιρα.

Γιορτινές Γαστρονομικές Εμπειρίες στο "SENSE Restaurant"

Σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, το "SENSE Restaurant" προσφέρει μια ολοκληρωμένη, υψηλού επιπέδου γιορτινή εμπειρία.

Καφέ El Greco τώρα και στην Κατεχάκη!

Το Ψυχικό αποκτά ένα φρέσκο κατάστημα της οικογένειας El Greco που θα γίνει σίγουρα το νέο σου στέκι για καφέ.

Εσύ ακόμη να πας στο 'Ex Machina' του Άνταμ Κοντοβά;

Όλα όσα καθιστούν το εστιατόριο του χαρισματικού γευσιπλάστη, σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή γεύση.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο "Amber", με στιλ λονδρέζικου μπιστρό

Κομψές γεύσεις, αστική ατμόσφαιρα και γιορτινά μενού που δίνουν ρυθμό στις νύχτες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Αθήνας.

Το "Brisk" προτείνει ελληνική δημιουργική κουζίνα

Σοφιστικέ comfort dining με επτανησιακό χρώμα από τον chef patron Σπύρο Βαραγγούλη.