Γιορτινά πιάτα και τζαζ στο Μουσείο Ακρόπολης

Παραδοσιακές και πιο σύγχρονες ελληνικές γεύσεις, μελωδίες άρπας και τζαζ μουσικοί συναντιούνται απέναντι από τον Ιερό Βράχο.

Γιορτινά πιάτα και τζαζ στο Μουσείο Ακρόπολης

Παραδοσιακές και πιο σύγχρονες ελληνικές γεύσεις, μελωδίες άρπας και τζαζ μουσικοί συναντιούνται απέναντι από τον Ιερό Βράχο.

Γιορτινά πιάτα και τζαζ στο Μουσείο Ακρόπολης - εικόνα 1

Πηγαίνοντας τώρα τις ­γιορτές στο Μουσείο Ακρόπολης για τις μουσικές εκδηλώσεις, τα παιδικά εργαστήρια, τις ξεναγήσεις ή το γούρι για το 2018, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το στεφάνι μυρτιάς που εικονίζεται σε μια μαρμάρινη πλάκα στην Αίθουσα των Κλιτύων, μπορείτε κάλλιστα να ανεβείτε στο café-εστιατόριο για ένα κρητικό πιλάφι με στάκα και σπιτικό αρνίσιο καβουρμά ή ένα λεμονάτο ζυγούρι. Ο νέος κατάλογος, πάντα προσανατολισμένος στις παραδοσιακές και τοπικές ελληνικές γεύσεις, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του και όπου να ’ναι θα έχει και γευστικά, και μουσικά «sides». Προχωρώντας προς τα Χριστούγεννα, στο γευστικό ρεπερτόριο θα προστίθενται και πιάτα ημέρας, άλλα πιο κλασικά (το Σάββατο 23/12, ας πούμε, θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα) και άλλα πιο σύγχρονα, και το φαγητό θα συνοδεύουν μελωδίες άρπας. Επιπλέον, μέχρι τα τέλη του μήνα, κάθε Παρασκευή που το εστιατόριο μένει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα, γνωστοί μουσικοί της αθηναϊκής τζαζ σκηνής θα βάφουν τα βράδια με χριστουγεννιά­τικο χρώμα, ερμηνεύοντας γνωστά κομμάτια του είδους. Είναι κι εκείνη η θέα στην Ακρόπολη...

Έχετε υπόψη ότι τηλεφωνικές κρατήσεις πραγματοποιούνται τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου στο 2109000915.

Περισσότερες πληροφορίες

Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.