«Τier et tout» με λίγο… «Freud»

Οι ιαπωνικές γεύσεις του «Freud Oriental» ξεκαλοκαιριάζουν στον all-day χώρο του Νέου Ψυχικού και συγκατοικούν με τα μεσογειακά πιάτα του Δημήτρη Σταμούδη.

«Τier et tout» με λίγο… «Freud»

Το «Freud Οriental» αφήνει για λίγο την Ξενοκράτους και πάει Ψυχικό: το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο του Κολωνακίου φιλοξενείται για το καλοκαίρι στο «Τier et Tout», κάτω από τη στέγη του οποίου συγκατοικούν πλέον δύο διαφορετικά μενού. Δίπλα στα λιγκουίνι με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, τον καπνιστό σολομό με κινόα και τα άλλα πιάτα του Δημήτρη Σταμούδη, που έχει ανανεώσει το γευστικό του ρεπερτόριο πάντα στο μεσογειακό/διεθνές του στιλ, τη θέση τους στο χώρο βρίσκουν και sushi, sashimi, tempura και η περίφημη τσιπούρα tataki που είναι από τα… πιο κλασικά φροϊδικά χιτ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.