«Τier et tout» με λίγο… «Freud»

Οι ιαπωνικές γεύσεις του «Freud Oriental» ξεκαλοκαιριάζουν στον all-day χώρο του Νέου Ψυχικού και συγκατοικούν με τα μεσογειακά πιάτα του Δημήτρη Σταμούδη.

«Τier et tout» με λίγο… «Freud»

Το «Freud Οriental» αφήνει για λίγο την Ξενοκράτους και πάει Ψυχικό: το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο του Κολωνακίου φιλοξενείται για το καλοκαίρι στο «Τier et Tout», κάτω από τη στέγη του οποίου συγκατοικούν πλέον δύο διαφορετικά μενού. Δίπλα στα λιγκουίνι με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, τον καπνιστό σολομό με κινόα και τα άλλα πιάτα του Δημήτρη Σταμούδη, που έχει ανανεώσει το γευστικό του ρεπερτόριο πάντα στο μεσογειακό/διεθνές του στιλ, τη θέση τους στο χώρο βρίσκουν και sushi, sashimi, tempura και η περίφημη τσιπούρα tataki που είναι από τα… πιο κλασικά φροϊδικά χιτ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.