«Τier et tout» με λίγο… «Freud»

Οι ιαπωνικές γεύσεις του «Freud Oriental» ξεκαλοκαιριάζουν στον all-day χώρο του Νέου Ψυχικού και συγκατοικούν με τα μεσογειακά πιάτα του Δημήτρη Σταμούδη.

«Τier et tout» με λίγο… «Freud»

Το «Freud Οriental» αφήνει για λίγο την Ξενοκράτους και πάει Ψυχικό: το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο του Κολωνακίου φιλοξενείται για το καλοκαίρι στο «Τier et Tout», κάτω από τη στέγη του οποίου συγκατοικούν πλέον δύο διαφορετικά μενού. Δίπλα στα λιγκουίνι με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, τον καπνιστό σολομό με κινόα και τα άλλα πιάτα του Δημήτρη Σταμούδη, που έχει ανανεώσει το γευστικό του ρεπερτόριο πάντα στο μεσογειακό/διεθνές του στιλ, τη θέση τους στο χώρο βρίσκουν και sushi, sashimi, tempura και η περίφημη τσιπούρα tataki που είναι από τα… πιο κλασικά φροϊδικά χιτ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.