Τρεις ημέρες Οινόραμα

Η μεγάλη έκθεση κρασιού σας δίνει ραντεβού από τις 11 έως και τις 13/3 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τρεις ημέρες Οινόραμα

Η μεγάλη έκθεση κρασιού σας δίνει ραντεβού από τις 11 έως και τις 13/3 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τρεις ημέρες Οινόραμα - εικόνα 1

Πληθώρα οινοποιείων από κάθε γωνιά της χώρας συμμετέχουν στο Οινόραμα 2017, που διοργανώνεται από τις 11 έως και τις 13/3 (η Δευτέρα αφιερώνεται στους επαγγελματίες) στο Ζάππειο Μέγαρο προτρέποντας τους οινόφιλους της πόλης να δοκιμάσουν κάποιες από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα αλλά και ενδιαφέροντα κρασιά άλλων χωρών. Νέες κυκλοφορίες και παλιές σοδειές δίνουν το «παρών», η αίθουσα των «Οινικών αποκαλύψεων», αφιερωμένη σε πολύ μικρά/άγνωστα οινοποιεία, αφανείς ποικιλίες και κρασιά ελάχιστης παρέμβασης καθώς και η «Πλατεία Γευσιγνωσίας» (φέτος με θέμα «Discover Greek Wines» και τη δυνατότητα δοκιμής 250 κρασιών με τη λογική του self-pour) επιστρέφουν, ενώ για όσους θελήσουν μια στάση για φαγητό, θα υπάρχει ένα μπαρ με φρέσκα στρείδια Ατλαντικού, καθώς επίσης και σάντουιτς με τυριά και αλλαντικά. H Αthens Wine Week αυτή τη φορά έπεται της έκθεσης, έχοντας στο πρόγραμμα μεταξύ Δευτέρας 13 και Κυριακής 19/3 γευσιγνωσίες, masterclasses, παντρέματα κρασιού φαγητού και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες δράσεις. Η είσοδος στο Οινόραμα κοστίζει € 10. Περισσότερες πληροφορίες: www.oenorama.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.