Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη

Στις 23/2 στο «Electra Roof Garden» έξι κρασιά του γνωστού και ιδιαίτερα δραστήριου κτήματος της Επανομής φλερτάρουν με πέντε πιάτα της κουζίνας και μια καρτποσταλική θέα.

Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη

Στις 23/2 στο «Electra Roof Garden» έξι κρασιά του δραστήριου κτήματος της Επανομής φλερτάρουν με πέντε πιάτα της κουζίνας και μια καρτποσταλική θέα.

Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη - εικόνα 1

Στο λευκοντυμένο «Εlectra Roof Garden» στην κορυφή του ξενοδοχείου «Electra Palace» στην Πλάκα, που έχει το ατού ενός από τα πιο όμορφα και κοντινά πλάνα της Ακρόπολης, η Πέμπτη 23/2 αφιερώνεται στα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου – με τον ίδιο τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, οινοπαραγωγό και οινολόγο με διορατικότητα και ταλέντο, να δίνει το «παρών». Το λευκό του κτήματος της Επανομής, σε ρόλο καλωσορίσματος θα κάνει την αρχή, ενώ από εκεί και πέρα Μαλαγουζιά, Sauvignon Blanc-Fumé, Viogner, Avaton (Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο) και γλυκιά Μαλαγουζιά όψιμου τρύγου θα συναντήσουν, αντίστοιχα, καραβίδα με μαυρομάτικα φασόλια, φιλέτο φαγκρί με κινόα και σπανάκι, ριζότο κολοκύθας με πιπεριά Φλωρίνης, μέντα και μπέικον, μοσχαρίσια short ribs με νιόκι πατάτας και τρούφα και μια μους σοκολάτας με σος από φρούτα του δάσους. Το pairing φαγητού-κρασιού κοστίζει € 50 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Electra Restaurant

Ξεν. «Electra Palace», Νικοδήμου 18-20, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.