«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα

Η κουζίνα του Olivier Campanha μαγειρεύει ένα γιορτινό μενού που μπορείς να το πάρεις… μαζί σου στο σπίτι.

«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα

Η κουζίνα του Olivier Campanha μαγειρεύει ένα γιορτινό μενού που μπορείς να το πάρεις… μαζί σου στο σπίτι.

«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα - εικόνα 1

Ο Olivier Campanha, εκτός του ότι προτείνει ένα αξιολογότατο γαστρονομικά μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μια γεύση από την κουζίνα του και στο σπίτι! H τελευταία μέρα που μπορείτε να προπαραγγείλετε την τερίνα φουαγκρά με μαρμελάδα από φραγκοστάφυλα (€ 12 ανά μερίδα), τη σαλάτα με μιζούνα, τσίκορι, άγρια ρόκα και πάπια (€ 8 ανά μερίδα), τη γεμιστή γαλοπούλα με φρέσκια τρούφα και πατατούλες στο φούρνο (€ 80 για έξι ή € 15 ανά μερίδα) και τον εξωτικό χριστουγεννιάτικο κορμό (€ 8 ανά μερίδα) είναι την Πέμπτη 22/12. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα menu degustation των τεσσάρων πιάτων με € 40 το άτομο. Θα τα παραλάβετε από το «F+W» στο Κολωνάκι στις 24/12, λίγο προτού στρώσετε το τραπέζι για το ρεβεγιόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.