«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα

Η κουζίνα του Olivier Campanha μαγειρεύει ένα γιορτινό μενού που μπορείς να το πάρεις… μαζί σου στο σπίτι.

«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα

Η κουζίνα του Olivier Campanha μαγειρεύει ένα γιορτινό μενού που μπορείς να το πάρεις… μαζί σου στο σπίτι.

«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα - εικόνα 1

Ο Olivier Campanha, εκτός του ότι προτείνει ένα αξιολογότατο γαστρονομικά μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μια γεύση από την κουζίνα του και στο σπίτι! H τελευταία μέρα που μπορείτε να προπαραγγείλετε την τερίνα φουαγκρά με μαρμελάδα από φραγκοστάφυλα (€ 12 ανά μερίδα), τη σαλάτα με μιζούνα, τσίκορι, άγρια ρόκα και πάπια (€ 8 ανά μερίδα), τη γεμιστή γαλοπούλα με φρέσκια τρούφα και πατατούλες στο φούρνο (€ 80 για έξι ή € 15 ανά μερίδα) και τον εξωτικό χριστουγεννιάτικο κορμό (€ 8 ανά μερίδα) είναι την Πέμπτη 22/12. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα menu degustation των τεσσάρων πιάτων με € 40 το άτομο. Θα τα παραλάβετε από το «F+W» στο Κολωνάκι στις 24/12, λίγο προτού στρώσετε το τραπέζι για το ρεβεγιόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.