«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα

Η κουζίνα του Olivier Campanha μαγειρεύει ένα γιορτινό μενού που μπορείς να το πάρεις… μαζί σου στο σπίτι.

«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα

Η κουζίνα του Olivier Campanha μαγειρεύει ένα γιορτινό μενού που μπορείς να το πάρεις… μαζί σου στο σπίτι.

«F+W»: Pick-up menu για τα Χριστούγεννα - εικόνα 1

Ο Olivier Campanha, εκτός του ότι προτείνει ένα αξιολογότατο γαστρονομικά μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μια γεύση από την κουζίνα του και στο σπίτι! H τελευταία μέρα που μπορείτε να προπαραγγείλετε την τερίνα φουαγκρά με μαρμελάδα από φραγκοστάφυλα (€ 12 ανά μερίδα), τη σαλάτα με μιζούνα, τσίκορι, άγρια ρόκα και πάπια (€ 8 ανά μερίδα), τη γεμιστή γαλοπούλα με φρέσκια τρούφα και πατατούλες στο φούρνο (€ 80 για έξι ή € 15 ανά μερίδα) και τον εξωτικό χριστουγεννιάτικο κορμό (€ 8 ανά μερίδα) είναι την Πέμπτη 22/12. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα menu degustation των τεσσάρων πιάτων με € 40 το άτομο. Θα τα παραλάβετε από το «F+W» στο Κολωνάκι στις 24/12, λίγο προτού στρώσετε το τραπέζι για το ρεβεγιόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ovio για την World Pasta Day

Το δημοφιλές εστιατόριο προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
23/10/2025

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.