«Nakama»: Ένας (ακόμα) Γιαπωνέζος φίλος

Το sushi bar της οδού Μασσαλίας μόλις απέκτησε αδερφάκι στη Νέα Σμύρνη, πάνω στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

«Nakama»: Ένας (ακόμα) Γιαπωνέζος φίλος

Το sushi bar της οδού Μασσαλίας μόλις απέκτησε αδερφάκι στη Νέα Σμύρνη, πάνω στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

«Nakama»: Ένας (ακόμα) Γιαπωνέζος φίλος - εικόνα 1

Σαν χτες μου φαίνεται που περπατώντας στη Μασσαλίας έπεσα πάνω στο «Nakama», που στα ιαπωνικά πάει να πει «φίλος», και παράγγειλα μια αναγνωριστική παρτίδα maki. Είχε μόλις ανοίξει. Ενάμιση χρόνο μετά, το sushi bar του Αλέξανδρου Σωτηρόπουλου αποκτά ένα δίδυμο αδερφάκι, λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος, σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης, διακοσμημένο στο ίδιο, σύγχρονα λιτό στιλ και με την ίδια προσιτή/οικονομική λογική. Κεντρικό στοιχείο είναι πάντα το sushi, αλλά σερβίρουν και ζεστά πιάτα (σολομό teryaki ή με miso και yakisoba noodles με λαχανικά). Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε, πάντως, και το τσιζκέικ, που… ιαπωνίζει με πράσινο τσάι. Εναλλακτικά, θα σας προτείνουν ένα raindrop cake, που μοιάζει σαν στρογγυλό ζελεδάκι, πολύ ελαφρύ, σχεδόν χωρίς θερμίδες και vegan, ή ένα δροσιστικό παγωτό με γεύση yuzu.

Περισσότερες πληροφορίες

Nakama

Μασσαλίας 5, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Nakama

Ελ. Βενιζέλου 44, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.