Τίτλοι τέλους για το «Abovo»

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν ότι το γνωστό εστιατόριο δεν θα ξανανοίξει με τη νέα σεζόν.

Τίτλοι τέλους για το «Abovo»

To «Αbovo» κέρδισε τις εντυπώσεις σχεδόν με το που άνοιξε, το 2011, σε ένα στιλάτο dark «μπαλκόνι» στο Κεφαλάρι· ήταν τότε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα openings της σεζόν. Με τον Μιχάλη Νουρλόγλου να ραφινάρει και να εξελίσσει τη γαστρονομική του πρόταση, λίγα χρόνια μετά, το 2014, μπήκε με το σπαθί του κι ένα συνδυασμό καλαισθησίας, τεχνικής και νοστιμιάς στο team των Χρυσών Σκούφων. Πέρυσι, μετά από διακοπή κάποιων μηνών, άφησε τα βόρεια προάστια και μετεγκαταστάθηκε στο Κολωνάκι, για να συνεχίσει την πορεία του σε πιο κεντρικό πόστο. Δυστυχώς η τελευταία, στην προκειμένη αποδείχτηκε βραχύβια, μια που επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν ότι δεν θα ξανανοίξει τις πόρτες του αυτό το Σεπτέμβριο: το εστιατόριο έκλεισε τελικά, οριστικά από ότι φαίνεται αυτή τη φορά, τον κύκλο του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.