Τίτλοι τέλους για το «Abovo»

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν ότι το γνωστό εστιατόριο δεν θα ξανανοίξει με τη νέα σεζόν.

Τίτλοι τέλους για το «Abovo»

To «Αbovo» κέρδισε τις εντυπώσεις σχεδόν με το που άνοιξε, το 2011, σε ένα στιλάτο dark «μπαλκόνι» στο Κεφαλάρι· ήταν τότε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα openings της σεζόν. Με τον Μιχάλη Νουρλόγλου να ραφινάρει και να εξελίσσει τη γαστρονομική του πρόταση, λίγα χρόνια μετά, το 2014, μπήκε με το σπαθί του κι ένα συνδυασμό καλαισθησίας, τεχνικής και νοστιμιάς στο team των Χρυσών Σκούφων. Πέρυσι, μετά από διακοπή κάποιων μηνών, άφησε τα βόρεια προάστια και μετεγκαταστάθηκε στο Κολωνάκι, για να συνεχίσει την πορεία του σε πιο κεντρικό πόστο. Δυστυχώς η τελευταία, στην προκειμένη αποδείχτηκε βραχύβια, μια που επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν ότι δεν θα ξανανοίξει τις πόρτες του αυτό το Σεπτέμβριο: το εστιατόριο έκλεισε τελικά, οριστικά από ότι φαίνεται αυτή τη φορά, τον κύκλο του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.