Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ολοκαίνουργιο μαγαζί στη Δροσιά από τα «Biftekakia & Souvlakia» που ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 1

Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτό ή σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί, με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί. Όλα χειροποίητα, σερβίρονται πάντα με ψιλοκομμένες αλάδωτες πιτούλες, απλές ή ολικής αλέσεως, με αλάτι και ρίγανη. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου από φρέσκο κιμά με δική τους συνταγή και μυστικά αρτύματα. Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ.).

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 2

Εντυπωσιακά καλαίσθητη η διακόσμηση του μαγαζιού με λευκά τραπέζια και καρέκλες, άπλετο φωτισμό και πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ­μιας σύγχρονης, πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Λεωφ. Κηφισίας 202, Νέο Ψυχικό, 2106723900 / Ιλισίων 26, Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά, 2108130005 / www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.