Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα

Μοντέρνο, ισορροπημένα πολυτελές και casual, ζωντανό όλες τις ώρες της ημέρας.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα

Μοντέρνο, ισορροπημένα πολυτελές και casual, ζωντανό όλες τις ώρες της ημέρας, το «Soleto» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη Γλυφάδα ποντάροντας στη λεπτομέρεια – από τα βιολογικά προϊόντα που έρχονται κατευθείαν από το κτήμα της ιδιοκτήτριας στις Σπέτσες μέχρι την ικανοποίηση κάθε γευστικού γούστου.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, θα πάρεις ενέργεια και ευεξία με το πλούσιο πρωινό: συνδύασε τον καφέ ή τους φρεσκοστυμμένους χυμούς και τα smoothies με αβγά βιολογικής παραγωγής σε διαφορετικές εκδοχές, γιαούρτι με toppings της επιλογής σου ή χορταστικό steak & eggs.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Η συνέχεια ανοίγει κι άλλο την όρεξη, καθώς το «Soleto» κινείται επιδέξια μεταξύ Ιταλίας και Ιαπωνίας.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα - εικόνα 3

Στο Italian Room, όπου την επιμέλεια έχει ο βραβευμένος executive chef Μιχάλης Ντουνέτας, σερβίρονται εκλεκτά antipasti, ολόφρεσκα ταρτάρ και καρπάτσιο, πιάτα με μοσχάρι Black Angus και, βέβαια, μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, ριζότι (καλοκαιρινός πειρασμός το ανοιξιάτικο ριζότο αρωµατισµένο µε λεµόνι και καβούρι) και χειροποίητης πίτσας.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα - εικόνα 4

Στο «Asian Room», δημιουργικά πιάτα όπως η duck salad και τα Manchego Soleto rolls, μαζί με την επιλογή σε sashimi και nigiri, εξιτάρουν τους φίλους της ιαπωνικής λιτότητας. Συνοδέψτε το φαγητό σας με τα δροσερά signature cocktails και κλείστε με τα ανάλαφρα γλυκά.

Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα, 2109680460, soleto

Περισσότερες πληροφορίες

Soleto

Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.