Zambri: H... αποικία της Κηφισιάς!

Έχει λίγες μόνο ημέρες που άνοιξε στην καρδιά της Κηφισιάς και αμέσως έγινε hot spot.

Zambri: H... αποικία της Κηφισιάς!

Έχει λίγες μόνο ημέρες που άνοιξε στην καρδιά της Κηφισιάς και αμέσως έγινε hot spot. Ο λόγος για τo ολοκαίνουργιο «Zambri», το οποίο μεταμόρφωσε το εμβληματικό αρχοντικό που στέγαζε παλαιότερα το «Beau Brummell» σε ένα εντυπωσιακό all-day cafe bar restaurant πραγματική υπερπαραγωγή.

Zambri: H... αποικία της Κηφισιάς! - εικόνα 1

H πέτρα, το ξύλο και το άφθονο πράσινο είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν, δημιουργώντας ένα πολυτελές αποικιακό σκηνικό απλωμένο σε δύο ορόφους αλλά και στη μεγαλύτερη βεράντα της Κηφισιάς, η οποία υπόσχεται τα πιο ατμοσφαιρικά και δροσερά καλοκαιρινά βράδια. Ανοιχτό από το πρωί, για τον πρώτο (μονοποικιλιακό) καφέ της ημέρας με τη σφραγίδα-εγγύηση της Cafeistas και συνοδεία δελεαστικών προτάσεων για brunch, όπως αβγόφετες με μέλι, καρύδια και φράουλες, το «Zambri» αποτελεί σταθμό για κάθε ώρα και διάθεση της ημέρας. Ο σεφ Γιώργος Καπέρδας έχει δημιουργήσει ένα μενού με ελληνικό και μεσογειακό ταμπεραμέντο, από το οποίο δεν λείπουν τα ιδιαίτερα γλυκά, όπως ο πύργος προφιτερόλ για τέσσερις, ενώ τα δροσιστικά signature cocktails συμπληρώνουν την εικόνα.

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά, 2106230063

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.