Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο γνωστό wine bar στη Γεωργίου Σουρή έχουν αυγά, burgers, hot dogs, pancakes και live μουσικές.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο γνωστό wine bar στη Γεωργίου Σουρή έχουν αυγά, burgers, hot dogs, pancakes και live μουσικές.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του - εικόνα 1

Από την περασμένη Κυριακή το «Βy the Glass» στη Στοά Ράλλη μπήκε επισήμως στο club του… brunch. Ο σεφ Tάσος Αλμπάνης παίζει ταυτόχρονα σε γλυκό και αλμυρό ταμπλό με αυγά Benedict με σπιτική sauce Hollandaise, παραδοσιακά αυγά καγιανά, burgers, croque monsieurs ή croque madames, hot dog με λουκάνικο Sarry, pancakes με σιρόπι σφενδάμου (maple syrup), καρυδόπιτα μέ ή χωρίς παγωτό και πολλά άλλα.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του - εικόνα 2

Τα sittings στο wine bar πίσω από τη Ρώσικη Εκκλησία ειδικά για τα μεσημέρια της Κυριακής είναι δύο, 12-3 μ.μ. και 3-6 μ.μ. με τo live, γιατί υπάρχει και live, να ξεκινάει στις 2 μ.μ. –θα το χαρείτε όποιο από τα δύο επιλέξετε. Αυτή την Κυριακή 1/11 εμφανίζεται ο Αδάμ Τσαρούχης σε επιλογές από τον χώρο της jazz και όχι μόνο. Κρατήσεις απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.