Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο γνωστό wine bar στη Γεωργίου Σουρή έχουν αυγά, burgers, hot dogs, pancakes και live μουσικές.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο γνωστό wine bar στη Γεωργίου Σουρή έχουν αυγά, burgers, hot dogs, pancakes και live μουσικές.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του - εικόνα 1

Από την περασμένη Κυριακή το «Βy the Glass» στη Στοά Ράλλη μπήκε επισήμως στο club του… brunch. Ο σεφ Tάσος Αλμπάνης παίζει ταυτόχρονα σε γλυκό και αλμυρό ταμπλό με αυγά Benedict με σπιτική sauce Hollandaise, παραδοσιακά αυγά καγιανά, burgers, croque monsieurs ή croque madames, hot dog με λουκάνικο Sarry, pancakes με σιρόπι σφενδάμου (maple syrup), καρυδόπιτα μέ ή χωρίς παγωτό και πολλά άλλα.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του - εικόνα 2

Τα sittings στο wine bar πίσω από τη Ρώσικη Εκκλησία ειδικά για τα μεσημέρια της Κυριακής είναι δύο, 12-3 μ.μ. και 3-6 μ.μ. με τo live, γιατί υπάρχει και live, να ξεκινάει στις 2 μ.μ. –θα το χαρείτε όποιο από τα δύο επιλέξετε. Αυτή την Κυριακή 1/11 εμφανίζεται ο Αδάμ Τσαρούχης σε επιλογές από τον χώρο της jazz και όχι μόνο. Κρατήσεις απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.