Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο διοργανώνουν στην οδό Κολοκοτρώνη.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο ξεκινά από αυτή την Κυριακή 19/4.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo» - εικόνα 1

Στις ελληνικές μικροζυθοποιίες αφιερώνει τις ανοιξιάτικες Κυριακές του το βιομηχανικού στιλ μπιρο-στέκι του κέντρου. Η αρχή γίνεται στις 19/4 με τη Septem από την Εύβοια, αμέσως μετά έρχεται η Νήσος από την Τήνο (26/4) κι ακολουθούν οι Delphi και Marea από τη Χαλκίδα (3/5) και η Voreia από τις Σέρρες (10/5). Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν η σαντορινιά Volcan (17/5), η κερκυραϊκή Corfu (24/5), η Ζέος από το Άργος (31/5) και η Chios (7/6). To ραντεβού με τους παραγωγούς και τις ζυθο-κολεξιόν τους είναι στις 8.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/02/2023

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.