Και σμέρνα στα «Τhe Sushi bar»

Με ένα έξτρα χειμωνιάτικο μενουδάκι 12 πιάτων εμπλούτισε τον κατάλογό του το «Τhe Sushi Bar» για το χειμώνα.

Και σμέρνα στα «Τhe Sushi bar»

Με ένα έξτρα χειμωνιάτικο μενουδάκι 12 πιάτων εμπλούτισε τον κατάλογό του το «Τhe Sushi Bar» για το χειμώνα. Τα φύκια wakame και hijiki συνδυάζονται με δημοφιλείς πρώτες ύλες όπως το ginger, τα φασόλια σόγιας, ο τόνος, αλλά και ψάρια που σπάνια τα συναντάμε σε τραπέζια εστιατορίων, όπως η σμέρνα, και δίνουν πιάτα όπως ο «καψαλισμένος τόνος με σουσάμι με γεύση wasabi και μεσογειακή σάλτσα» (Spicy Mediteranian Maguro) ή «μαρινάτη σμέρνα με ρύζι ατμού και αποξηραμένα φύκια wakame» (Anago Kavayki). Οι γευστικές παραλλαγές στα κλασικά πιάτα αλλά και οι νέοι πρωτότυποι συνδυασμοί μας περιμένουν και στα τρία «Τhe Sushi Bar», μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
03/12/2022

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.