«Circus» είναι, ταξιδεύει

Από τη Ναυαρίνου μέχρι το Λονδίνο ή μέχρι την πόλη του Μεξικού ένα πιάτο δρόμος.

«Circus» είναι, ταξιδεύει

Από τη Ναυαρίνου μέχρι το Λονδίνο ή μέχρι την πόλη του Μεξικού ένα πιάτο δρόμος.

«Circus» είναι, ταξιδεύει - εικόνα 1

Μultiethnic στροφή για το δημοφιλές all day στέκι της Ναυαρίνου στις παρυφές των Εξαρχείων: η νέα ανοιχτή κουζίνα του «Circus» κάνει τακτικά γευστικά δρομολόγια. Ανοίγοντας το μενού, θα βρεις μεξικάνικες φωλιές τορτίγιας, λονδρέζικα fish ’n’ chips με σος ταρτάρ, φαλάφελ με σάλτσα ντομάτας-κόλιαντρου, πουρέ μελιτζάνας και σος ταχίνι, αμερικάνικα burgers, burritos, παέγια και ταλιατέλες με χοιρινό στρογκανόφ, έτσι για ένα καθημερινό τριπάκι ανά τον πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.