«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Ο συνδυασμός μιας ανοικτής κι ευέλικτης κουζίνας κι ενός άνετου, χαλαρού χώρου με κολεγιακές αισθητικές αναφορές αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλής και το ολοήμερο concept του Γκαζιού, αφού επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι (φωτό), συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του εγκαινιάζοντας μια τρίτη έδρα στo νούμερο 5 της Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα. Στο γευστικό sampling (βλ. σάντουιτς, burgers, πίτσα, γλυκά, καφές και κοκτέιλ) του «Gazi College» έρχονται πλέον να προστεθούν και κάποιες νέες άλλου τύπου επιλογές, όπως λόγου χάρη σολομός τεριγιάκι, ψαρονέφρι on the chips ή ταλιάτα με σος café de Paris, ενώ εκτός από το να πιάσει θέση στη μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία, με φόντο τις ατελείωτες σειρές βιβλίων, μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και το take away ή το delivery.

Γρηγ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα, 2108982723.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Η ελληνική κουζίνα γιορτάζει παρά θιν’αλός

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 9/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Ιδανική αφορμή για να χαρούμε μοντέρνες ελληνικές δημιουργίες πλάι στη θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/10/2024

Πού τρώμε σούσι στην Αθήνα;

Εστιατόρια σε κάθε γωνιά της πόλης προσφέρουν από value for money επιλογές μέχρι υψηλής ποιότητας δημιουργίες, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των φίλων της ιαπωνικής κουζίνας.

To "Ox Athens" κάνει την κρεατοφαγία fun ξανά

Το στέκι – φαβορί των Ιλισίων συνεχίζει τη διαδρομή του προς την επιτυχία για δεύτερη χρονιά, κλείνοντάς μας ραντεβού με τη μοντέρνα, fun κρεατοφαγία στον ντιζαϊνάτο χώρο του, με value for money λογική που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά.

Το "Σπύρος και Βασίλης" σερβίρει με αγάπη εδώ και μισό αιώνα

Μία κουβέντα με τους Βασίλη και Γιώργο Πολυμέρη, με αφορμή τα 50 χρόνια ιστορίας ενός από τα πιο εμβληματικά αθηναϊκά εστιατόρια.

Έσυ έκλεισες τραπέζι στις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας;

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 9/10. Η ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή της Ρόδου αλλά και 100+ ακόμη βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα σε περιμένουν με μενού - έκπληξη

Πού τρώει παϊδάκια η Αθήνα

Μία επίκαιρη λίστα που ανανεώνεται και ξεκοκαλίζεται κάθε φορά.

Last call για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς πλησιάζει στο φινάλε του, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Ιδού ορισμένες ιδέες για να προγραμματίσετε τις εξόδους σας όσο ακόμα προλαβαίνετε.