Ginger... άλλο πράγμα

Μπαράζ αλλαγών στο «Ginger» της οδού Δορυλαίου (στην Πλατεία Μαβίλη). Ο νέος χρόνος το βρήκε με καινούργια ιδιοκτησία, καινούργιο όνομα...

Ginger... άλλο πράγμα

Μπαράζ αλλαγών στο «Ginger» της οδού Δορυλαίου (στην Πλατεία Μαβίλη). Ο νέος χρόνος το βρήκε με καινούργια ιδιοκτησία, καινούργιο όνομα –«Jimas Ginger» θα το φωνάζετε από δω και μπρος– και διακόσμηση του κουτιού. κι αυτή σε αποχρώσεις του λαδί, του γκρι και του μοβ. Η κουζίνα του cafe-bar-restaurant είναι ελληνική, στα κλασικά της, όπερ σημαίνει πίτες με χειροποίητο φύλλο, τραχανάς, λαχανοντολμάδες, μουσακάς, μακαρόνια με κιμά και άλλα, υπό τη μορφή εγχώριου… comfort food. Όσο για την «Pavlova», το μίνι ζαχαροπλαστείο στο μπροστινό κομμάτι του εστιατορίου, παραμένει σταθερά στη θέση της για να περάσετε, αν δεν σας τραβήξει μια καρυδόπιτα ή ένα ραβανί, τα σύνορα –ή μάλλον τους ωκεανούς– την ώρα του γλυκού. αφού η πάβλοβα πρωτοδημιουργήθηκε στην Αυστραλία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.