Μπαράζ αλλαγών στο «Ginger» της οδού Δορυλαίου (στην Πλατεία Μαβίλη). Ο νέος χρόνος το βρήκε με καινούργια ιδιοκτησία, καινούργιο όνομα –«Jimas Ginger» θα το φωνάζετε από δω και μπρος– και διακόσμηση του κουτιού. κι αυτή σε αποχρώσεις του λαδί, του γκρι και του μοβ. Η κουζίνα του cafe-bar-restaurant είναι ελληνική, στα κλασικά της, όπερ σημαίνει πίτες με χειροποίητο φύλλο, τραχανάς, λαχανοντολμάδες, μουσακάς, μακαρόνια με κιμά και άλλα, υπό τη μορφή εγχώριου… comfort food. Όσο για την «Pavlova», το μίνι ζαχαροπλαστείο στο μπροστινό κομμάτι του εστιατορίου, παραμένει σταθερά στη θέση της για να περάσετε, αν δεν σας τραβήξει μια καρυδόπιτα ή ένα ραβανί, τα σύνορα –ή μάλλον τους ωκεανούς– την ώρα του γλυκού. αφού η πάβλοβα πρωτοδημιουργήθηκε στην Αυστραλία.
Ginger... άλλο πράγμα
Μπαράζ αλλαγών στο «Ginger» της οδού Δορυλαίου (στην Πλατεία Μαβίλη). Ο νέος χρόνος το βρήκε με καινούργια ιδιοκτησία, καινούργιο όνομα...